- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
miska17
tag
Hol készültek a tesztfotók ?
-
gthomma
senior tag
-
Nozy82
tag
Helló! Erre tud valaki megoldást? Egyik ismerős rootolni akarta a telefont (azt nem tudom hogy) azóta minden működik van térerő, van imei, de nem tud regisztrálni a hálózaton. Nem tud hívni, netezni stb... Van erre valami megoldás?
-
vittorio7
őstag
Tisztára olyan mint az Ace 2-t! Bár nagyobb a kijelzője.
-
norbert1998
nagyúr
-
Graphics
Jómunkásember
És sokszor el is felejtik, hogy kiadták
aztán meg szoftver helló...Realme GT 7T - 12/256GB - Racing Yellow - Vadiúj bontatlan eladó 119 ezer -
norbert1998
nagyúr
szegény samsungék, azt sem tudják mit adnak ki, csak kiadják a dolgokat, sokszor átnevezik és kész, mert ugyanaz az egész
-
Graphics
Jómunkásember
-
halkow
őstag
Duliee
hát nem ezt a soc-t a középkategóriában használja a samsung s4 mini, golden,mega ilyenek stb.
lehet beveti majd 1-2év múlva
Alcatel onetouch idol2s the king -
Graphics
Jómunkásember
-
halkow
őstag
nagyon frankó ez a teló fogtam és használtam már trend et ez kb úgyan az csak van egy kis + benne nagyon kézre áll és szinte egy kézzel is simán tudja kezelni az ember jó a kijelzője pont elég 4" ideális 480x800 minek ide több ,imádom az oldalán a micro sd ajtócskát végre nem kell szétkapni ahhoz hogy micro sd-t cseréljek,csak a soc húzott fel de nagyon antutuba több pontot kap mint az s2 és közben megeszi reggelire gta-ban a trend + -t,
remélem lesz valami erősebb kiadása is s400-al esetleg vagy hátha lesz valami akció telenornál szerintetek? várható akció vagy trend 3?
Alcatel onetouch idol2s the king -
Graphics
Jómunkásember
-
Garada
őstag
Hát mindenesetre nekem nem tetszik.
-
Kampó
senior tag
de azért
hogy kajak ugyan az XDXD Vágom én hogy sok hasonlo hardverü cuccuk van. de ez ugyan az konkréten XDXD
AMD volt AMD van AMD lesz -
f(x)=exp(x)
őstag
-
Kampó
senior tag
-
Kampó
senior tag
Örülök ha tetszik az embereknek amit írok.
Azért írtam
ha szerzek még érdekesnek vélt készüléket majd irkálok róla.
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Kampó
senior tag
azaz

Kinyitva brutál nagy valóban azért is írtam azt a címet
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Kampó
senior tag
Úgy mindenkinek

Pénteken jön egy újab irományom ..
Egy érdekes szerzetről
Egy flippes csodáról alcatel 2010
f(x)=exp(x)
őstag
-
Kampó
senior tag
Tudom nem olyan mélyre ható vesézés mint a hivatalos tesztek helyenként személyeskedő a hangnem ezért elnézést kérek ha valakinek furcsa a stílus
f(x)=exp(x)
őstag
Jó kis tesztn jó kis telefon.
Grat. 
-
Kampó
senior tag
-
Nigér
őstag
Írta hogy a pirosaknál (ha jó a szemem az a Vodka), előfizus hűség-hosszabbítással, így volt 1 ft a motyó...

-
pulyka jocó
senior tag
-
janos1988
addikt
-
Kampó
senior tag
-
pulyka jocó
senior tag
-
Kampó
senior tag
Mármint én hol vettem?? de mit is??

Halkow
10-12 ért eladhatod ot990et mellé a 20k az már 32

és meg is veheted trend+.t
pulyka jocó
senior tag
Hol vetted? És mennyiért?

-
halkow
őstag
-
Kampó
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
-
Kampó
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
-
Ununqatrium
aktív tag
-
Kampó
senior tag
-
Ununqatrium
aktív tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Kampó
senior tag
nem valóban nem rossz de annyira tömeg annyira klón hogy hihetetlen. Meg mint írtam android nekem már unalmas kicsit. Agyba föbe launchereztem meg témáztam de a lényege ugyan az. Használhatósága az jó amire kellet nekem megfelelt valójában de az összes Samsung ugyan ilyen.. ez lehet hülye szempont

de ez idegesített annó azért vettem s8500 Wavet mert senkinek nemvolt ismerősi körömbe
és ez tetszett hogy nem vagyok a szürke galamb vagy báb aki beáll a tömegportékék sorába.
Ununqatrium
aktív tag
Ha valaki megkérdezi, miért, hát a kamera miatt azt kész

Ám én nem döbbentem le. Sose kéne Samsung teló, irritál az egy forintos műanyag meg a Touchwiz. Ha Samu, akkor maradok a TV-nél meg a mikrohullámú sütőnél, vagy bármi másnál
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu -
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Kampó
senior tag
úgy van

amúgy azért cseréltem el én is mert ez a samsung tömeg dömping nekem nem kell.. droidot is unom már..lehet kövezni, meg nem ide vág de egy patika független N8 ra cseréltem
Ununqatrium
aktív tag
-
Graphics
Jómunkásember
Hát sajnos nem tud meggyőzni mindig ez a rókabőr....
Aki bevállalós, és akad már egyre több, annak ennyi pénzért kánaán van , kintről...
Idehaza maradnak ezek a lehúzás jellegű Galaxy-k..
Realme GT 7T - 12/256GB - Racing Yellow - Vadiúj bontatlan eladó 119 ezer -
Kampó
senior tag
-
halkow
őstag
-
Kampó
senior tag
-
Nara19
aktív tag
Köszi a cikket. Érdekes telefon, ennyiért meg főleg :-)
-
Nite
őstag
tetszik nekem ez a telefon, eppen most tervezek hasonlo ar/ertek aranyban ajandekot baratnomnek

hadd kerdezzem mar meg, ez Nature UX 2.5? (napocska effect lock screenen amikor piszkalod)
Paid my dues!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért írtam

igen te