- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
kolosanyi #53 üzenetére
Rendben, de azok mégiscsak használhatóak zenehallgatásra...
Persze, ha Xears fülest csomagolnának a dobozba, az lenne a menő!
(#56) Remusz911 : Ilyet nem mondtam, hogy ne fejlődjenek... De egyszerűen túl nagy a mértéke, az Android mostani futtatásához bőven elég lenne egy olyan hardver, mint amit "álommasinaként" leírtam..
Ha normálisan optimalizálnának, egy gyengébb processzorból is rengeteget ki lehet hozni... Egyszerűen nincs olyan dolog, ami a 2 magot teljes mértékben kihasználná, aztán még 4-et kéne, mi?
Ez csak e-penis növelés szvsz semmi más... Érdemi haszna nincs, csak jól hangzik... Mert én milyen ratyi vagyok már az első generációs Snapdragon-ommal, nemde?
(#60) kolosanyi: Igen, a Xears jóval olcsóbb, és jobb...
De sajnos ezt magadnak kell beszerezni, mert a gyártókat nem érdekli...
-
szezso15
addikt
válasz
kolosanyi #29 üzenetére
Végülis igazad van... Arra törekednek a gyártók, hogy az ő termékük legyen hardverileg a "leg"... Csak az a baj, hogy háttérbe szorítják az anyaghasználat, akksiidő és egyebeket, mivel a jónépnek az a fontos, hogy 4 mag, 2GB RAM, Super Amoled Turbomega+, tehát a száraz adatokkal akarnak meggyőzni... És jelenleg még olyan alkalmazás sincs, ami nagyon kihasználná a 2 magot... Akkor a 4-et mivel akarják kihasználni?
Ez már kezd elharapózni szerintem... Dobnának ki egy olyan telefont ami fém, 4,3"-as értelmes kijelzője van, van benne egy erős 1 magos proci, erős GPU, jó kamera és zene... Ez az én vágyam...
(#36) james008bond : Természetesen, csak amit csomagolnak a telefonok mellé, az közröhej, kivétel talán a felsőbb Galaxy-k és a Sensation XE/XL...
-
szezso15
addikt
válasz
kolosanyi #25 üzenetére
Egyetértek, hardveresen is oda kéne tenniük magukat...
A Galaxy S/Nexus S/Galaxy 3 a Wolfson chip miatt tényleg remek zeneteló, én nem vagyok a rosszabb minőségre sem allergiás, szóval nekem a HD2 is megfelel, persze lehetne jobb, mert egy újabb zenelejátszó mellett már nem rúg labdába... De ez az okostelefonok rákfenéje, hogy nem lehet mindegyik jó mindenben... -
szezso15
addikt
válasz
kolosanyi #16 üzenetére
Igen, ezt belátom, a HD2 sem túl erős ebből a szempontból...
Viszont szerintem (erősen szerintem) minden telefonos kamera arra való, hogy 1-2 pillanatot megörökítsünk vele, erre pedig használható.Zenei szempontból sem nagy kunszt, de egy Beats Audio-s ROMmal már nagyon is jó a hangja, mondjuk ez telefonfüggő, nincs minden HTC ilyen MOD...
A felülettel kapcsolatban, nekem az Android 2.2/2.3 gyári felülete nagyon nem tetszett, teljesen puritán (volt)... Az ICS felülete viszont nagyon bejön, de az ez előtti verziók nekem csak Sense-el tetszenek, a többi gyártó felülete szvsz kispályás a HTC-éhez képest...
-
szezso15
addikt
Teljesen egyetértek! Nem értem ezt az iszonyatos vékonyítási vágyat... A végén a kijelzők 3D-sek lesznek, a telók meg csak 2D-sek...
Apámnak S2-je van, és a HD2-m után (pedig ez is csak 11 mm) kicsit vicces egy ilyen kis vékony, műanyag cucc...
Szerintem többen preferálnának egy fém, de kicsit vastagabb borítást...Mondjuk ez nem valószínű, hogy a Samsung felől érkezni fog, ezért tetszenek a HTC-k (pl. Sensation), mert azoknál az anyaghasználaton is érezni, hogy minőségi termékek... De ez mint saját vélemény, nem kell rámküldeni a kommandót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest