- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
És ha a Samsung mérnökei azt mondják, hogy a 10"-os kijelző az jó, és az lesz az S3-ban, akkor te azt mondod, hogy az biztos kell, mert azért van így megcsinálva?
Ne röhögtess...
Egyszerű marketing, ezt vedd, ez a jó... És a gyártók már nem a felhasználókért, hanem egymás ellen versengenek..Háttérben futó progik? Nem tudom, de HD2-n simán futkorászik zene, net, Angry Birds, meg egyéb érdekességek, és nem akar belassulni..
Biztos véletlen... Live Wallpaper? Nem akad egyik sem, gyorsulna 5FPS-t? Kit érdekel, így is folyamatos... Játékokat belátom, a 4magra írt Riptide GP már szaggat a HTC-men, de a többit elbírja ez az elég öreg vas is...
Viszont mivel senkit sem lehet meggyőzni a másik igazáról, ezért szerintem hagyjuk itt abba, szerintem értelmetlen a 4 mag, nektek kell, vegyétek, növeljétek az e-penist...
OFF vége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest