Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
És az miért jó, ha egy kártya megolvasztja a házat? Én is imádom a 8800Ultrát, meg az egész G80 szériát, és a TwinFrzor II-esek is nagyon álat darabok. De ezek inkább szimbólumok a szememben, mint ideális videókártyák. Sokkal jobban szeretem az Ac S1-el hűtött 4850-em, hétköznapi használatra legalábbis, mint egy monstrumot.
mod:
És még ennek a hőteljesítmény/hasznos teljesítmény arányával se vagyok elégedett igazán.
-
Utálom azokat a kártyákat amik virslik. Ez az új 660 és társai is ilyenek, még ha mennek akkor is. Egy 8800Ultrában van anyag, meg érezni amikor dolgozik. Most van ez az MSI 480 TFII-esem, csípem mert érezni benne, hogy megy, olyan hőt termel, hogy csak lesek.
-
hoffman_
nagyúr
Azért ez sem egy világmegváltó hűtés
Bár való igaz, hogy nagyobb mint cikkben említett, de ezt írtam is. Szerintem azért nem akkora a különbség
Kb 1,5-2x annyi anyag van benne, maximum, még így is picike 
mod:
Bár a képed megtévesztő, most kapcsolok, hogy lehet, hogy ez nem is 8 centis venti. Akkor tényleg elég karcsú a dolog

-
KYZRR
őstag
XFX feeling.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest