- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raucher
tag
A golyóscsapágyak sem teljesen mentesek ettől a problémától. A golyók felületén is kialakul a kenőanyag film, bár az kétségtelen, hogy szűkebb az a fordulatszám tartomány, ahol kopik a csapágy. Viszont a golyóscsapágyak hangosabbak és drágábbak, ezért nem teljes a sikertörténetük, a ventilátorokban.
-
Raucher
tag
..a ventilátorok élettartama is megnő, mert csak fele annyi időt kell menniük..
Ez nem teljesen fedi a valóságot.
A siklócsapágyak (ma folyadékcsapágynak is nevezik) legnagyobb ellensége az elindulás és leállás. Egy adott fordulatszám alatt megszűnik a filmréteg, a persely és a tengely között. Ekkor kopnak az alkatrészek.
Folyamatos üzemben működik a folyadékfilm. Ha nem szennyeződik a kenőanyag és megtartja a viszkozitását, a csapágy lesz a ventilátor legtovább életben maradó részegysége. -
Buster17
addikt
ilyen karim volt oc2 -es változatban. csak én hülye nem csináltam re-instalt és nem voltam megelégedve a teljesítményével.
-
eziskamu
addikt
Szerintem nagy baromság, ez a váltogassuk az épp működő ventit dolog.
A fél óránkénti ki-be kapcsolás inkább strapálja le a ventit, mintha folyamatosan menne. Inkább kellett volna mindkettőn valami viszonylag konstans alacsony fordulatszámot belőni, az kevésbé lenne káros és hangos, legalább is szerintem. -
Igen, nekem is rögtön megakadt rajta a szemem a hirdetések között
Le is csaptam rá gyorsan, mert nem lehet túl gyakori darab. Egyelőre még nem szándékoztam az ennyire új kártyákat beszerezni, de ezt nem lehetett otthagyni
GTX 460-ból meg ez tetszik, ilyet akarok majd szerezni, de ez se lehet túl elterjedt:
-
Samus
addikt
Kifejezetten szép kártya, bár tudom, hogy a teljesítmény a lényeg, de akkor is szép.
-
Chosen
addikt
Őőő, ezt én nem nevezném a legjobb megoldásnak, a csapágyaknál a felpörgetés sokszor nagyobb igénybevétel mint a folyamatos járás.
-
beefjeez
senior tag
tetszik a kártya, szép
amúgy megkérdezhetem milyen a főgéped?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest