- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raucher
tag
A golyóscsapágyak sem teljesen mentesek ettől a problémától. A golyók felületén is kialakul a kenőanyag film, bár az kétségtelen, hogy szűkebb az a fordulatszám tartomány, ahol kopik a csapágy. Viszont a golyóscsapágyak hangosabbak és drágábbak, ezért nem teljes a sikertörténetük, a ventilátorokban.
-
Raucher
tag
..a ventilátorok élettartama is megnő, mert csak fele annyi időt kell menniük..
Ez nem teljesen fedi a valóságot.
A siklócsapágyak (ma folyadékcsapágynak is nevezik) legnagyobb ellensége az elindulás és leállás. Egy adott fordulatszám alatt megszűnik a filmréteg, a persely és a tengely között. Ekkor kopnak az alkatrészek.
Folyamatos üzemben működik a folyadékfilm. Ha nem szennyeződik a kenőanyag és megtartja a viszkozitását, a csapágy lesz a ventilátor legtovább életben maradó részegysége. -
Buster17
addikt
ilyen karim volt oc2 -es változatban. csak én hülye nem csináltam re-instalt és nem voltam megelégedve a teljesítményével.
-
eziskamu
addikt
Szerintem nagy baromság, ez a váltogassuk az épp működő ventit dolog.
A fél óránkénti ki-be kapcsolás inkább strapálja le a ventit, mintha folyamatosan menne. Inkább kellett volna mindkettőn valami viszonylag konstans alacsony fordulatszámot belőni, az kevésbé lenne káros és hangos, legalább is szerintem. -
Igen, nekem is rögtön megakadt rajta a szemem a hirdetések között
Le is csaptam rá gyorsan, mert nem lehet túl gyakori darab. Egyelőre még nem szándékoztam az ennyire új kártyákat beszerezni, de ezt nem lehetett otthagyni
GTX 460-ból meg ez tetszik, ilyet akarok majd szerezni, de ez se lehet túl elterjedt:
-
Samus
addikt
Kifejezetten szép kártya, bár tudom, hogy a teljesítmény a lényeg, de akkor is szép.
-
Chosen
addikt
Őőő, ezt én nem nevezném a legjobb megoldásnak, a csapágyaknál a felpörgetés sokszor nagyobb igénybevétel mint a folyamatos járás.
-
beefjeez
senior tag
tetszik a kártya, szép
amúgy megkérdezhetem milyen a főgéped?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest