- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fagyi
aktív tag
Ha jól tudom több hasonló program trójai, spy, féregkereső, vírusírtó ha együtt vannak a gépen egy féle funkcióra nem komázzák egymást minden esetben. Tehát ha két antivirus progi van könnyen összeakadhatnak és valószínű,hogy a többiek is ugyanígy.
Azonos partición két egyforma win se szereti egymást . -
Tessék, némi önbizalomnövelő:
http://itcafe.hu/hir/virus_bulletin_rap_teszt_nincs_100_szazalek.html -
gabor85
őstag
Tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó és leszállt a drótkeféről...
Igaz, igaz, ebbe jól belefutottam, ezért is került bejegyzésbe, ha esetleg más talákozik vele, legalább az én káromon tanuljon, és fel ne tegye, sőt, le se töltse!!!Nem ezen lepődök meg, korábban is találkoztam ilyennel, de erről a szarcsomagról csak a SS&D használata közben derült ki hogy nem az ami.
Samus: Norton Internet Security 2010???
Köszönöm a linkeket, este hozzálátok és megsasolom őket.
Szerk:
Most nyitottam meg... kissé elkerülte a figyelmem... -
SUPERAntiSpyware (SAS)
Malwarebyte’s Antimalware (MbAm)
Spybot - Search & DestroyIlletve eredeti Windows tulajdonosoknak:
Windows Defender
Windows rosszindulatú szoftver eltávolító eszközMSN-hez pedig:
CleanvirusMSN
MSN Virus Cleaner
MSN Virus Remover
MSNCleanerHogy ezek mellett még vírusirtóként ki mit használ, az szeretet kérdése:
Nod32, Avast, AVG, Kaspersky, Norton, Panda, McAffe, Avira..stb. -
Samus
addikt
Nekem azok a programok eleve gyanúsak, aminek nevében évszám szerepel (főleg, ha az nagyon friss, pl. 2010).
-
Nem kéne meglepődnöd azon, hogy rengeteg álspywareírtó van.
-
juliabrilke
veterán
Az ilyen ismeretlen programokat még véletlenül se szoktam a gépemre tenni (vagy utána nézek, hogy mennyire minősül kártékonynak)
Ne használj ilyen progikat. Rengeteg ingyenes alternatíva van, amik jók is egyben.
-
lorenzen
aktív tag
Egy megelőző szolgáltatást szeretnék javasolni.
http://www.siteadvisor.com/sites/antispywarebot.com/summary/
Ha megnézed az közzétevő teszteredményét, telepítés előtt kiszürheted a veszélyes programokat. -
Mondjuk én nem futok bele ilyen hibába, csak ismert rosszindulatú alkalmazás keresőt teszek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest