- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nemrég Gmail helyére tette be a Google keresőjének ikonját (a kis egoista, mindenhol magát reklámozza
), de miután betöltöttem az oldalt, visszakapta a saját ikonját...egyébként nem tudom ki hogy van vele, de az FF3.5 számomra érezhetően lassabb, mint a 3.0, nem beszélve a 2.x verziókról...a betöltés valami borzalom. Napi első indulásnál bő30-35 mp...utána már csak 5 mp, de ez akkor is idegesítő..., bár ez a megjegyzem, amit írtál, nagyon jó dolog, ennyit megér. Viszont nem értem, miért nem lehet egy olyan lehetőséget beletenni, mint az Operában van már nagyon régóta...a neve: "reload page in every..." vagyis az oldalt megadott időközönként újra betölti. Nekem csak annyi kellene, ha az oldal betöltése sikertelen volt, próbálkozzon újra x idő elteltével (15, 30 mp például.), kivétel az ismétlésed alól az, ahová Postdata információt küld, azzal ne csináljon semmit. Esetleg valaki nem ismer egy kiegészítést, ami ezt megvalósítja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de miután betöltöttem az oldalt, visszakapta a saját ikonját...egyébként nem tudom ki hogy van vele, de az FF3.5 számomra érezhetően lassabb, mint a 3.0, nem beszélve a 2.x verziókról...a betöltés valami borzalom. Napi első indulásnál bő30-35 mp...utána már csak 5 mp, de ez akkor is idegesítő..., bár ez a megjegyzem, amit írtál, nagyon jó dolog, ennyit megér. Viszont nem értem, miért nem lehet egy olyan lehetőséget beletenni, mint az Operában van már nagyon régóta...a neve: "reload page in every..." vagyis az oldalt megadott időközönként újra betölti. Nekem csak annyi kellene, ha az oldal betöltése sikertelen volt, próbálkozzon újra x idő elteltével (15, 30 mp például.), kivétel az ismétlésed alól az, ahová Postdata információt küld, azzal ne csináljon semmit. Esetleg valaki nem ismer egy kiegészítést, ami ezt megvalósítja?