- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nemrég Gmail helyére tette be a Google keresőjének ikonját (a kis egoista, mindenhol magát reklámozza
), de miután betöltöttem az oldalt, visszakapta a saját ikonját...egyébként nem tudom ki hogy van vele, de az FF3.5 számomra érezhetően lassabb, mint a 3.0, nem beszélve a 2.x verziókról...a betöltés valami borzalom. Napi első indulásnál bő30-35 mp...utána már csak 5 mp, de ez akkor is idegesítő..., bár ez a megjegyzem, amit írtál, nagyon jó dolog, ennyit megér. Viszont nem értem, miért nem lehet egy olyan lehetőséget beletenni, mint az Operában van már nagyon régóta...a neve: "reload page in every..." vagyis az oldalt megadott időközönként újra betölti. Nekem csak annyi kellene, ha az oldal betöltése sikertelen volt, próbálkozzon újra x idő elteltével (15, 30 mp például.), kivétel az ismétlésed alól az, ahová Postdata információt küld, azzal ne csináljon semmit. Esetleg valaki nem ismer egy kiegészítést, ami ezt megvalósítja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de miután betöltöttem az oldalt, visszakapta a saját ikonját...egyébként nem tudom ki hogy van vele, de az FF3.5 számomra érezhetően lassabb, mint a 3.0, nem beszélve a 2.x verziókról...a betöltés valami borzalom. Napi első indulásnál bő30-35 mp...utána már csak 5 mp, de ez akkor is idegesítő..., bár ez a megjegyzem, amit írtál, nagyon jó dolog, ennyit megér. Viszont nem értem, miért nem lehet egy olyan lehetőséget beletenni, mint az Operában van már nagyon régóta...a neve: "reload page in every..." vagyis az oldalt megadott időközönként újra betölti. Nekem csak annyi kellene, ha az oldal betöltése sikertelen volt, próbálkozzon újra x idő elteltével (15, 30 mp például.), kivétel az ismétlésed alól az, ahová Postdata információt küld, azzal ne csináljon semmit. Esetleg valaki nem ismer egy kiegészítést, ami ezt megvalósítja?