Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juliabrilke
üzenetére

-
juliabrilke
veterán
Ez most Harry Potter-t vagy házi pálinkát jelent?

-
-
Remington
őstag
firefoxban napiszarnál iwiw logó

-
Coyot
őstag
az explorer sosem lesz tökéletes, konkrétan egy szar

-
gabor85
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Kipróbáltam, InPrivate módban is ottanvan e
Majd cache ürítés után kiderül... -
Ez jó!

Bár nem akarnék úgy járni, h egy adult oldal logóját tegye be napközben bármi helyére (általában sok fülem van nyitva), még félreértenék akik elhaladnak a gépem előtt, aztán magyarázkodhatnék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nekem nemrég Gmail helyére tette be a Google keresőjének ikonját (a kis egoista, mindenhol magát reklámozza
), de miután betöltöttem az oldalt, visszakapta a saját ikonját...egyébként nem tudom ki hogy van vele, de az FF3.5 számomra érezhetően lassabb, mint a 3.0, nem beszélve a 2.x verziókról...a betöltés valami borzalom. Napi első indulásnál bő30-35 mp...utána már csak 5 mp, de ez akkor is idegesítő..., bár ez a megjegyzem, amit írtál, nagyon jó dolog, ennyit megér. Viszont nem értem, miért nem lehet egy olyan lehetőséget beletenni, mint az Operában van már nagyon régóta...a neve: "reload page in every..." vagyis az oldalt megadott időközönként újra betölti. Nekem csak annyi kellene, ha az oldal betöltése sikertelen volt, próbálkozzon újra x idő elteltével (15, 30 mp például.), kivétel az ismétlésed alól az, ahová Postdata információt küld, azzal ne csináljon semmit. Esetleg valaki nem ismer egy kiegészítést, ami ezt megvalósítja? -
samfishR
senior tag
firefox-szal nekem is volt már olyan, hogy a ph logóját betette a gmail helyére a könyvjelzőknél

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát ugye hogy ugye, a Fierfox tudja az igazat.