- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juliabrilke
üzenetére

-
juliabrilke
veterán
Ez most Harry Potter-t vagy házi pálinkát jelent?

-
-
-
Remington
őstag
firefoxban napiszarnál iwiw logó

-
Coyot
őstag
az explorer sosem lesz tökéletes, konkrétan egy szar

-
gabor85
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Kipróbáltam, InPrivate módban is ottanvan e
Majd cache ürítés után kiderül... -
Ez jó!

Bár nem akarnék úgy járni, h egy adult oldal logóját tegye be napközben bármi helyére (általában sok fülem van nyitva), még félreértenék akik elhaladnak a gépem előtt, aztán magyarázkodhatnék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nekem nemrég Gmail helyére tette be a Google keresőjének ikonját (a kis egoista, mindenhol magát reklámozza
), de miután betöltöttem az oldalt, visszakapta a saját ikonját...egyébként nem tudom ki hogy van vele, de az FF3.5 számomra érezhetően lassabb, mint a 3.0, nem beszélve a 2.x verziókról...a betöltés valami borzalom. Napi első indulásnál bő30-35 mp...utána már csak 5 mp, de ez akkor is idegesítő..., bár ez a megjegyzem, amit írtál, nagyon jó dolog, ennyit megér. Viszont nem értem, miért nem lehet egy olyan lehetőséget beletenni, mint az Operában van már nagyon régóta...a neve: "reload page in every..." vagyis az oldalt megadott időközönként újra betölti. Nekem csak annyi kellene, ha az oldal betöltése sikertelen volt, próbálkozzon újra x idő elteltével (15, 30 mp például.), kivétel az ismétlésed alól az, ahová Postdata információt küld, azzal ne csináljon semmit. Esetleg valaki nem ismer egy kiegészítést, ami ezt megvalósítja? -
samfishR
senior tag
firefox-szal nekem is volt már olyan, hogy a ph logóját betette a gmail helyére a könyvjelzőknél

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hát ugye hogy ugye, a Fierfox tudja az igazat.