- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GABA-ék csak matricáznak Csájnából importált termékeket, a tervezésre nincs semmilyen befolyásuk, szóval az ilyen ajánlásoknak nincs sok foganatja... pedig nekem is hasonlóak lennének az elképzeléseim.
Amiben fejlődhetnének, az a terméktámogatás: oké, hogy a nem létező menüről nem tehetnek, de egy gyári ICC profilt + pdf-es user manual-t + esetleg egy magyarra lefordított quick guide-ot igazán ráírhatnának egy optikai diszkre (akár egyre az összes forgalmazott típusét), amit aztán a felhasználó otthon áttanulmányozhat.
Mennyibe kerülne? Papírtasakkal együtt 100 HUF?
Forgalmazóként én alapból figyelnék ezekre a dolgokra...Szóval én az ilyen hanyagság miatt nem szavaztam bizalmat a projektnek.
Nem hogy a 108k HUF-os csodának, de már a 21.5"-os modellnek sem, pedig még kalibráltatni is simán elvinném.(#25) wd.taz
Ha nem kell bővítőkártya, akkor a lapos megoldás is tök jónak tűnik, viszont a tápról azt olvastam mástól, hogy elég hangos, szóval ha a csendre utazol, akkor kerülendő. A másik meg, hogy ki tudja, milyen béllel rendelkezik - én 100x inkább vennék apróról valami alap, megbízható FSP, Chieftec, stb. tápot, minthogy felárat fizessek a gyáriért. -
wd.taz
aktív tag
Van egy 3,5"-es hely, gumigyűrű + csavar felfogatással. 4.old. első kép, a bal felső sarkában a táp felett.
Egy beépítő keretre fogattam fel a 320-as HDD-t és az SSD-t is, így lett beépítve.Többieknek GABA PiO, AiO
Van olyan verzió aminek laposabb a hátulja, abba nem tudsz DVGA-t betenni, van amiben táp is van gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- PlayStation 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest