- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
remélem nem olyan lessz mint a vasember annak dején.
-
twollah
nagyúr
Eleg kinosak ezek a kepek igy 2009 elejen.
-
mephi666
nagyúr
az első 3 kép szerintem okés, de az utolsón milyen csapnivaló hányadék textúrák vannak már? pfff... (elnézést a megfogalmazásért) az ea-nél már kb mindenből játékot csinálnak :S úgy vannak vele, hogy amíg a nevük miatt viszik, addig oké... kb 5-10éve még az ea=minőség volt... de mostanságra a játékaik minősége a béka segge alatt van... pár kellemes színfoltot leszámítva... de ilyen sajnos csak szökőévente 1 van kb... (és most nem belekötni, hogy a mirrors edge jó volt és idén nincs szökőév, mert: "kivétel erősíti a szabályt"
)
-
bishoplogan
senior tag
Én láttam nagyobb felbontású gi joe képeket, de nagyon köpedelem.
Nagyon undorító grafikája lesz konzolokra! 3 éves szintűek! -
mephi666
nagyúr
az első 3 kép szerintem okés, de az utolsón milyen csapnivaló hányadék textúrák vannak már? pfff... (elnézést a megfogalmazásért) az ea-nél már kb mindenből játékot csinálnak :S úgy vannak vele, hogy amíg a nevük miatt viszik, addig oké... kb 5-10éve még az ea=minőség volt... de mostanságra a játékaik minősége a béka segge alatt van... pár kellemes színfoltot leszámítva... de ilyen sajnos csak szökőévente 1 van kb... (és most nem belekötni, hogy a mirrors edge jó volt és idén nincs szökőév, mert: "kivétel erősíti a szabályt"
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged