Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igen, az air az C-s. Jólenne ha a 10gen ipad is C-s lenne.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igen hasonló dolgokat, illetve figyelmeztetéseket kaptam eddig. Igen gondolkoztam én is S20FE n is hogy az már ugye dex képes. De valahogy az ipad a kijelzőjével és nem mellesleg a kamerájával is megfogott. Tudom fura, de ez van. És annyira fluid a rendszer. Samsung tablet sehol sem volt hozzá, pedig papíron igen izmos volt. Sima ipaddel nekem összesen a csatlakozás a gondom. Ugye ez a hülye lightning. Ahhoz csak úgy van adapter, hogy type c és hdmi ennyi. Az Air hez való adapteren van egy USB A pendrive nak is vagy ilyesminek. Nekem pl van egy komolyabb mikrofonom ami USBs és az nekem kell hangot rögzíteni. Igazából ennyi a szitu. Egyáltalán nem vagyok hardcore user. A telefonom is alig van valami telepítve. Netezésre meg több, mint elég egy ipad úgy gondolom.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Na ez a besz@rás...

Egyébként jó ideje én is filózok ipaden. De én megvárom az 5 gen Airt. Akkor tényleg váltok laposról és kész. Ahhoz van usb és hdmis dokkoló és type c és viszlát. PC nek is azt fogom használni monitorra kötve.
-
futo001
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Chuwi ki is ment a fejemből mint lehetőség, pedig volt egy Win10-es tabletem tőlük ami elég jó volt.
Nem tűnik rossznak amit linkeltél és feleannyiba kerül mint a Lenovo. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nem bocs, félrenyomtam...

-
Oldman2
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Köszi a cikket.
Nekem is hasonló, többszöri nekifutásom volt iPad/iPhone irányba, de eddig nem jött be.
Az Android nyíltsága hiányzott mindig, Most van egy S10+ -om meg egy Tab S6 LTE-m.
TAB S6: említetted fentebb, hogy az iPad-on nem látod az elmúlt 7 év változásait... no én meg az Androidos tableten borzongok, ha az iPad egy megnövelt kijelzős iPhone, akkor ez mi?
Egy hónapja szereztem, de azt hiszem továbbadom...
Nagyon kellene már egy iPadOS-hez hasonló Android alapú Tablet OS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest