Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Nalunk IPv4. Lehet ez lesz a kulonbeg akkor.
-
futo001
senior tag
Ugy tudom a Gigabox+ csak a 2000Mb-es csomaghoz jar. Nekem is 500-as van.
-
futo001
senior tag
Webes felulet. Az internet menupont alatt van legalul nalam.
-
Ujrainiditas van benne, csak nem emlekszem hol talaltam meg benne - meg neha elfelejti, hogy Expert mode-ban van es ra kell kattintani a Home ra, hogy rajojjon.
Ja meg hiaba allitottam be static IP-t a nyomtatomra cseszik kiosztani neki azt a cimet... Egy szemethalom az egesz. Kar hogy nincs benne bridge mode (vagy odaadhattak volna a ONT kodjat aztan menedzselnem az egeszet sajat eszkozzel)... -
futo001
senior tag
Először megdöbbentem mennyire nem lehet ebben a routerben semmit állítani. Aztán észrevettem, hogy van egy Expert mode a jobb felső sarokban egy legördülőben, úgy azért már más képet mutatott, ami nekem kellett megtaláltam a beállításokban. Minden mást a TP-link Omada controller, switch és AP-k intéznek.

Az appja ami még röhej. Megy, szép, modern meg minden, csak semmit nem lehet állítani, még egy újraindítást sem tud. -
Idiota dizajn, raadasul a modem se konfiguralhato rendesen - szutyok az egesz. De legalabb van rendes net.

-
GreatL
őstag
Nekem csak a fali dugókból esett le hogy ez nem magyarországon van.
-
Jack Hunter
tag
Három vagy négy éve volt édesanyáméknál hasonló akció, Udvaron. Mármint nem kint az udvarban, hanem a településen. Ilyen 100-150 fős falu a horvát határ mellett közvetlenül. Jött a netes banda, mértek, kerestek, hümmögtek, aztán azt mondták, állítani kéne egy oszlopot a ház elé. Anyámék is begazoltak a költségektől, de szerencsére grátisz megcsinálták. Új oszlop, kábel, ahogy illik. Van pénz lóvéra!

-
" így meg órákat melóztak a szakadó esőben, ástak, kivágták a betont a ház mellett, letették a csövet,"
Órabér?
Amúgy tiszta csoda, hogy ezt sok helyen a T/Matáv/bármi megtette 10 éve itthon, más magyarázat nincs rá.

-
Írország?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest