- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Hát ha a Tisza környékén több szúnyog van, mint eddig, akkor ott sem jó fotózni, mert semmi nem fog látszani tőlük.
Amúgy igazad lehet, még az agyonlégkondizott munkahelyem is tele van szúnyoggal, pedig nem szeretik ezt a mű levegőt.
Gondolom érdemes lenne határon belül maradni, ha sátorozni akarok. Azt hiszem Tisza lesz belőle, de estig még van időm eldönteni.
-
bubi92
őstag
először futómaratont olvastam, így már mentem volna tovább, de második olvasásra már sikerült fotót, úgyhogy elolvastam végig.
Mo.-n most az összes víz közelében ilyen mutáns szúnyog ezredek vannak, szóval az azért para
Horvátoknál meg ha jól tudom, akkor nem is lehet csak úgy megállni kempingezni, se erdőben, se útszélén, hanem keresni kell egy erre kialakított helyet, különben eldádáznak, (nem biztos, csak mintha hallottam volna valami ilyesmit) és azért az se lehet túl jó érzés, mikor a hegyekben reggel a medve hozza a mézet a reggelihez
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy tűnik, hogy lesz 2-3 napom, amikor szabad leszek, mint madár. Arra gondoltam, ha az idő is úgy alakul, felpattanok...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest