Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Hát ha a Tisza környékén több szúnyog van, mint eddig, akkor ott sem jó fotózni, mert semmi nem fog látszani tőlük.
Amúgy igazad lehet, még az agyonlégkondizott munkahelyem is tele van szúnyoggal, pedig nem szeretik ezt a mű levegőt.Gondolom érdemes lenne határon belül maradni, ha sátorozni akarok. Azt hiszem Tisza lesz belőle, de estig még van időm eldönteni.

-
bubi92
őstag
először futómaratont olvastam, így már mentem volna tovább, de második olvasásra már sikerült fotót, úgyhogy elolvastam végig.
Mo.-n most az összes víz közelében ilyen mutáns szúnyog ezredek vannak, szóval az azért para

Horvátoknál meg ha jól tudom, akkor nem is lehet csak úgy megállni kempingezni, se erdőben, se útszélén, hanem keresni kell egy erre kialakított helyet, különben eldádáznak
, (nem biztos, csak mintha hallottam volna valami ilyesmit) és azért az se lehet túl jó érzés, mikor a hegyekben reggel a medve hozza a mézet a reggelihez
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy igazad lehet, még az agyonlégkondizott munkahelyem is tele van szúnyoggal, pedig nem szeretik ezt a mű levegőt.