- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Hát ha a Tisza környékén több szúnyog van, mint eddig, akkor ott sem jó fotózni, mert semmi nem fog látszani tőlük.
Amúgy igazad lehet, még az agyonlégkondizott munkahelyem is tele van szúnyoggal, pedig nem szeretik ezt a mű levegőt.
Gondolom érdemes lenne határon belül maradni, ha sátorozni akarok. Azt hiszem Tisza lesz belőle, de estig még van időm eldönteni.
-
bubi92
őstag
először futómaratont olvastam, így már mentem volna tovább, de második olvasásra már sikerült fotót, úgyhogy elolvastam végig.
Mo.-n most az összes víz közelében ilyen mutáns szúnyog ezredek vannak, szóval az azért para
Horvátoknál meg ha jól tudom, akkor nem is lehet csak úgy megállni kempingezni, se erdőben, se útszélén, hanem keresni kell egy erre kialakított helyet, különben eldádáznak, (nem biztos, csak mintha hallottam volna valami ilyesmit) és azért az se lehet túl jó érzés, mikor a hegyekben reggel a medve hozza a mézet a reggelihez
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy tűnik, hogy lesz 2-3 napom, amikor szabad leszek, mint madár. Arra gondoltam, ha az idő is úgy alakul, felpattanok...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest