Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz Kozma Janos #46 üzenetére
Már a kitilt gombon volt a kezem Azt az egérpadot szerintem el sem hoztam.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
PH-User
addikt
Tényleg hasznosak ezek a cikkek.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
BigG.(nnnnn)
tag
ez mennyiben különbözik egy fsp 350pnf-től?
-
S*Tom*
aktív tag
6-7k egy ilyen tápért nem is rossz.
-
kernor
csendes tag
Nem rossz táp.de miért van az feltüntetve a címkéjén hogy: DESIGNED FOR ACER???
[ Szerkesztve ]
'' nem könnyű mesterség ezt én régen tudom ám,az ingyenélés művészet,nem holmi sz@ros egzakt tudomány''
-
attiLANte
tag
Találtam nemrég pár képet (link) egy FSP 400-60APN változatról, amiben szakasztott ilyen belső volt. Igaz dobozos és fekete, de talán a többi paramétere megegyezik a nálunk kapható példányokéval.
Nekem kicsit "soványnak" tűnt - vagy legalábbis szokatlannak (pl. a tekercseken alkalmazott huzalátmérő) -, de ha stol szerint rendben van, akkor lehet, hogy beújítok majd egyet...
400W, 80 Plus bronz fokozat, 7,5k - hol a hiba?[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
-
14adam
addikt
-
Móci
addikt
Nagyon kellemes táp! Ennyiért valóban best buy.
Egy Enermax Pro82 teszt nem lesz majd? Érdekelne a téma..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
14adam
addikt
Stol: Fsp apn szériáról mi a véleményed(kondik,csatlakozók...)? ha tudnál arról egy kis rövid összefoglalót írni akkor azért szerintem nagyon hálásak lennének az itteniek(és persze énis ),vagy egy pnf kontra apn tesztet megnéznék,csak külföldi oldalt se találtam ahol tesztelték volna.
[ Szerkesztve ]
-
didyman
őstag
válasz BloodyEddie #12 üzenetére
Azért 3 egymás utáni hozzászólás miatt teljesen felesleges akadékoskodni, ha nem napi rendszerességgel csinálja, ráadásul a cikk szerzőjeként minden kérdés többnyire neki intéződik. Remélem, azért látod a különbséget a 1, "segítsetek, mi baja a.." 2. "na, senki?" 3"ja még az jutott eszembe, hogy.." jellegű flood és az egymástól független,szakmaibb válaszok között. Magam is szoktam néha ilyet, mégpedig azért, mert pláne, ha sok oldalas elmaradás van, akkor a válaszok előzményét megtalálni sem egyszerű, így a fejlécben ott a link,és nem nekem kell belebogarászni egy hozzászólásba a linkeket, hiszen a válasz gombnak ez a kényelme, lényege, a magam részéről meg magasan teszek rá, hogy mennyi hozzászólásom van és mi a titulusom (függetlenül a jelenlegi nagybetűstől, de ez most itt más tészta). Megmondom őszintén, ez részedről is pont értelmetlen hozzászólásgyártás, ha már nagyon kukacoskodni akarunk valamiben.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
szablya
aktív tag
Igazából nem
Erre az van írva, hogy a két 12v-os ágon: 14A/13A - 168W/156W, és ez alatt egy sorral MAX 385W, alatta meg kisebb betűvel, hogy MAX TOTAL WATTAGE 400W!
Van egy mások ocó, "550W"-s tápom, arra 230W-os értékek vannak feltüntetve, abból következtetem, hogy ez jobbMadarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
szablya
aktív tag
A proci is megeszi most a 100 w-t A VGA kevesebbet, mert ugye ez a celeron nem tudja kihajtani. De nem félek, 3 év alatt semmi bajon nem volt vele, amíg a kondenzátorok nem évülnek el, megbírna ez egy sli-t is
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
szablya
aktív tag
Elmentve könyvjelzők közé, ez lesz a következő táp.
Már lassan 2,5 éve egy NoName 400 W-os van, házzal együtt 2000 ft ( ) volt anno, lead 380 W-t, csendes, és még semmi baja. Úgylátszik mákom van Azért már kicsit izgulok mellette, meddig bírja...
Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
-
wetomi
aktív tag
És egy lapos, fekvő házba is jobb, nem kell félni, hogy megfullad a 12-es venti.
-
Ez TÁP is, meg teszt is!
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Dyno
veterán
Milyen baromi jól elvannak látva csatikkal, na lehet a CRG-t egy ilyenre cserélem le.
Bár igaz én még nem találtam sehol boltokban.
Amúgy mi a szakmai véleményed róla?Tudom biztos nem egy atombiztos PNF, de úgy még is csak?Első generációs GLN-t csak csak meg eszi vagy nem igazán?Tartósság nálam az első szempont.
Halk csak másodlagos a legtöbb idle-ben ugyis halk, loadon meg ne izgat ha hangosabb, ugyis játszom tehát nem azt figyelem.
még egy 300-as PNR is kellemesen halk tud lenni idle-ben, igaz amint terhelés kap, elég rendesen erősödik a hangja egy 200W körül kajáló konfig alatt(athlon 240@3,5ghz,3hdd, 4670 1gb ddr3) -
stol
addikt
-
hfrankee
senior tag
Jól látni egy olyan tápot,amit egy szaki ajánl...
Akkor egy kérdést is feltennék.Valószinű,hogy tápot kell majd cserélnem.A fórumokban a Corsair 450VX-et istenítik,ár-érték arányban melyiket ajánlanád inkább.ezt vagy a Corsairt?!
A csendesség szempont,plussz az élettartam.
Kösz -
stol
addikt
válasz BloodyEddie #12 üzenetére
Ahhoz azért picit többet kell "letenni" az asztalra a postoknál....
-
Endreas
tag
Jó cikk!
Most a PH-n vannak Delta-k egész jó áron (350W), de ha "elfogy" akkor lehet hogy erre térek át!
Kérdezz.
-
stol
addikt
válasz Mr.Csizmás #7 üzenetére
Az 5s már padlón "fűtött" tápnál mért eredmény. Nem tudni, hidegebb béllel mit produkál, ill. minden példány között van különbség.
-
Peter Kiss
őstag
válasz Mr.Csizmás #7 üzenetére
Például bekapcsoláskor jól jöhet, mert amikor indulnak a merevlemezek, akkor nagyobb áramot igényelnek.
-
Mr.Csizmás
titán
laikus kérdés:
mire jó a +50 w peak teljesítmény, ha 5 sec után úgyis lefekszik?
amúgy jó a táp is, meg a teszt, Dr. Stol
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
14adam
addikt
Műtehénre rákötötted?
[ Szerkesztve ]
-
didyman
őstag
Tökibogyó
A bél ugyan rokon a Green-nel,d e át van tervezve (lásd elrendezés, a vezérlőé például, meg lekerült a PS223 is az alappanelre, nem külön panelen vigyorog). A PS223 nem vezérlést lát el, hanem power supply supervisor."Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
Chosen
addikt
Jó cikk A ventiről tudnál egy kicsit többet írni? pl: egy CX400 tól hangosabb de egy SuperB 460-tól halkabb.
-
Snowy_owl
őstag
Pedig még most is hány ember nem hiszi el hogy nem azt a tápot kell venni amit kisboltba ajánlanak. Aztán mikor a táp kifüstöl akkor nyavalyognak hogy minden más is oda lett. Minden máson lehet spórolni szerintem de tápon sosem szabad.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
brumesz
aktív tag
Jók ezek a tesztek. Talán rá lehet döbbenteni pár embert, hogy 10k alatt se a 550wattos HKC-t és társait vegyék, mert sz@r.
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
Snowy_owl
őstag
Rövid, tömör teszt, de minden benne van. Jó kis táp lehet. Köszönjük a tesztet.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Apple asztali gépek
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest