Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
johny dragon #44 üzenetére
Komolyan mondom te beteg vagy... A hulyesegen vagy kiakadva, pont hogy te nem tudsz ertelmezni baratom.
-
törölt tag
válasz
johny dragon #21 üzenetére
Rossz emberre cuppantal ra ugyanis en tudom hogy mi a hivatalos rom es tudom mi a samfirmware-s. Ne trollozz engem, 100x tobbet tudok a Galaxy S-rol es a Samsung hozzaallasarol mint te.
-
válasz
johny dragon #31 üzenetére
Sokan el is felejtik milyen volt a 2.2-es Android, mire a Samsung ráhegeszti a Galaxy S-re.
Ezzel van a baj, nem azzal hogy egyszer lesz 2.3 is.
Persze a 2.3 esetében is nagy kérdés az idő. Hányszor jött a tutira megbízható hír, hogy pár nap és jön hivatalosan is a 2.2?!
Aztán jöhet a szájkarate, engem nem érdekel. Ezek sajnos tények. -
válasz
johny dragon #21 üzenetére
Az troll, aki emlékeztet mindenkit a Samsung hozzáállására?
-
törölt tag
válasz
johny dragon #11 üzenetére
csak okosan gyerek, nem a felhőkbe beszélek... a froyo is kurvasokat késett, azt hiszed hogy álomcég a samsung, vagy mi? itt a jó hangulatod... ha pompás hangulatot akarsz magadnak akkor menj valahova máshova, EZT A TOPIKOT MÁR MEGFERTŐZTEM!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest