Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Ha figyelmesen követted volna az eseményeket, akkor lejött volna hogy a te első válaszod megírásának idejében már 1-el több lényeges információval rendelkeztél mint én. De sebaj lépjünk túl ezen. Időközben közölte mi a pontos szándéka, tehát az én elméletem már nem volt érvényes, ergo a te további bizonygatásodnak sem volt értelme, mert nyilvánvalóvá váltak a dolgok. De lépjünk túl ezen is...
Szóval ha ezek után hazugnak nevezel, akkor az bizony sértés. Szóval igen: rosszindulatú vagyok és vérfanboy, de ne zavarjon amiért éveken át csak intel procikat vettem korábban és cserélgettem a VGA-kat mindkét oldalról vásárolva. Most éppen full amd konfigom van, mert ez volt olcsóbb és nekem elég mindenre. Vitát itt berekesztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest