- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Ha figyelmesen követted volna az eseményeket, akkor lejött volna hogy a te első válaszod megírásának idejében már 1-el több lényeges információval rendelkeztél mint én. De sebaj lépjünk túl ezen. Időközben közölte mi a pontos szándéka, tehát az én elméletem már nem volt érvényes, ergo a te további bizonygatásodnak sem volt értelme, mert nyilvánvalóvá váltak a dolgok. De lépjünk túl ezen is...
Szóval ha ezek után hazugnak nevezel, akkor az bizony sértés. Szóval igen: rosszindulatú vagyok és vérfanboy, de ne zavarjon amiért éveken át csak intel procikat vettem korábban és cserélgettem a VGA-kat mindkét oldalról vásárolva. Most éppen full amd konfigom van, mert ez volt olcsóbb és nekem elég mindenre. Vitát itt berekesztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Windows 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- EVGA RTX 3070 8Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3211, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest