Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Köszönöm a segítséget!
Az a ~7-800 watt nem játék persze, de a hűtésem egy 4x18-as mora d5 réztetős pumpával. A morára 8 db 18-as Sylverstone venti fog kerülni, ezek nagy statikus nyomású ventik, potival szabályozhatók, szóval a hűtés által disszipálható hőmennyiség > 1000 watt fölött lesz.
Annó míg megvolt a cf-em kettő db 7970-es kártyát és egy I72600k processzort passzívban is elvitt a rendszer persze a peltier merőben más tészta.A blogodat feltétlenül megnézem.

Újfent köszönöm az infót.
-
Weareus
addikt
Hurrá!!!

Az első visszajelzés a peltierrel kapcsolatban!
Köszönöm a jó tanácsot, figyelni fogok.
Mondjuk - ne értsd félre - de figyelni fog egy szvsz elég komoly víz a peltier meleg oldalán, de ha jól sejtem itt végül is a lényeg, hogy a peltier megfelelően ki legyen szolgálva mind áramilag, mind szigetelésileg, mind hőelvezetésileg és akkor megvillantja magát.
Egy 267 wattos cellát ha szobahő + 10-20 fokon tartok a meleg oldalról és a delta T-je 60 fok adott Imax mellett, akkor a hidegoldalon számolhatok akár mínusz 20-30 fokokkal is?!?!? Az brutál lenne!!!Nem nagyon. Elindultam vissza az időben. Már az lső 8 bitesek korában járok.
Érdekes lehet. Ha írsz erről valamit, kérlek oszd meg velem a linkjét pm-ben v. ahogy gondolod.
-
Weareus
addikt
Szia!
Kísérleteztél azóta peltierrel?
Én most akarok nekiállni.
Vannak komolyabb elemek is amúgy!
[link]Egy kis víz-sufnituning hűtésről nemrég írtam én is blogot, de egy mai jó kis peltierrel több is kihozható lenne.
Multi-stage peltier elrendezést nem próbáltad?
Persze nem veszélytelen dolog, mint tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most már tudom mi ez a Peltier.Bevallom nem is hallottam róla eddig.