- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizony, érdekes dolog ez. Azt gondolom, hogy aki igazán tanítani szeretne, azt nem igazán érdekli a fizetése. Na az ilyen emberekből lesznek a jó tanárok. Bár nem látom át a dolgot, azért is kérdeztem, hogy a tanároknál mi a helyzet, de nem emlékszem arra, hogy régen jobban meg lettek volna becsülve. Illetve hogy aki ezt az utat választotta, annak fényes jövő nézett ki anyagiak terén.
pentiumboi +1
Amikor nekem 15 éve nem jött be annyi a fizetésemből, ami az elvárásom volt, szakmát váltottam, és nyelvet tanultam. Ez az út, szerintem bárki számára adott.
Ennyi a történet.
Voltak nagyon jó tanáraim, akik hivatásként tekintettek a szakmájukra. Tőlük soha nem hallottam a pénz témáját. Akkor se, amikor már felnőttként ültünk egy asztal mellett.
Abszolút ezt tapasztaltam én is. Általánosban és középiskolában is előfordult, hogy kitűnő voltam olyan tárgyakból, amit előtte szó szerint gyűlöltem. Általánosban kettes voltam fizikából, nem is érdekelt az egész, aztán egyik évtől kaptunk egy másik tanárt és onnantól fogva végig szín ötös voltam. Még otthon, hobbiból is ezzel foglalkoztam. Középiskolában ugyanez matekból. Akár szóbeli, akár írásbeli, kokka ötös végig. Ennyit számít az, ha valaki tényleg tanárnak született.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Kindle
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest