- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Teljesen egyetértek, és ezzel nem azt mondom, h helyeslem azt, h nem fizetik meg őket. De ebben az országban senkit sem fizetnek meg. Tudták, mire vállalkoznak, mikor elkezdték. Ha nem tetszik, menjenek el mást csinálni, oszt ha már nem lesz ki tanítson, akkor majd nőnek a fizetések. De addig csak a siránkozás lesz.
Én kis kkv-nál dolgozom, ha elkezdek pofázni, akkor max kereshetek másik melót, nem tudok sztrájkolni sem.
-
pentiumboi
csendes tag
+1
Az elmúlt 50 évből egyszer se emlékszem arra, hogy bármikor hír lett volna, hogy jól keresnek a pedagógusok. Ellenben más "siker" szakmákkal kapcsolatosan az ember azt hallja, hogy azért általában nem keresnek rosszul pl. jogászok, közgazdászok, banki szakemberek stb.
Ezek után, ha valaki ennek tudatában jelentkezik tanító/tanár képzésre, és utána csodálkozik, hogy a pénz nem annyi amennyi, az elég epic fail ... nyilvános információkról beszélünk, bárki számára elérhetőek, kiszámítható, és nem mellesleg senki fejéhez nem tartanak pisztolyt, hogy de most neked csak azért is ezt kell és ennyiért csinálnod, amíg világ a világ, és kész.
Amikor nekem 15 éve nem jött be annyi a fizetésemből, ami az elvárásom volt, szakmát váltottam, és nyelvet tanultam. Ez az út, szerintem bárki számára adott.
-
Mindegyiknél, de főként a tanároknál folyamatos átalakítás van különféle ígéretekkel a rendszerváltás óta. Szóval hitkérdés is, és mindig vannak lelkes fiatalok világmegváltó tervekkel, akik azt is elhiszik, hogy majd nekik is jobb lesz már jövőre, vagy 5 év múlva. Más tészta, hogy mintha egyre nagyobb naivitásra vallana tanárnak vagy nővérnek menni önként.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest