Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
pentiumboi
csendes tag
+1
Az elmúlt 50 évből egyszer se emlékszem arra, hogy bármikor hír lett volna, hogy jól keresnek a pedagógusok. Ellenben más "siker" szakmákkal kapcsolatosan az ember azt hallja, hogy azért általában nem keresnek rosszul pl. jogászok, közgazdászok, banki szakemberek stb.
Ezek után, ha valaki ennek tudatában jelentkezik tanító/tanár képzésre, és utána csodálkozik, hogy a pénz nem annyi amennyi, az elég epic fail ... nyilvános információkról beszélünk, bárki számára elérhetőek, kiszámítható, és nem mellesleg senki fejéhez nem tartanak pisztolyt, hogy de most neked csak azért is ezt kell és ennyiért csinálnod, amíg világ a világ, és kész.
Amikor nekem 15 éve nem jött be annyi a fizetésemből, ami az elvárásom volt, szakmát váltottam, és nyelvet tanultam. Ez az út, szerintem bárki számára adott.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest