- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
+1. A napokban hosszabban beszélgettem a fogorvosunkkal. Szóba került a nemrég volt fogorvos sztrájk is. Nagyjából vázolta a helyzetet én pedig majdnem kiestem a székből. Minden kiadása után neki nagyjából 150-160 ezer forint marad tisztán/hó. Ha több alapanyag fogy vagy pótolni kell egy egy eszközt megesik, hogy még annyi sem. És örülhetünk, hogy egyáltalán megint van fogorvosunk mert 110km távolságról Pilisről ide lejár a nő heti kétszer rendelni. Szégyen gyalázat amit az állami egészségüggyel művelnek ebben az országban.
-
pentiumboi
csendes tag
-
Ez elméletben nagyon szépen hangzik, csak amikor már a harmadik hétvégi meghívást kell a barátoknál lemondani, mert te akkor dolgozol, hidd el nem fog annyira vígasztalni a hétközi szünnap.
Amit én végzek munka, ott nincs mindig hétvége, nincs húsvét, hanuka, augusztus 20, mikulás, szenteste, karácsony, újév. Mindig dolgozunk, csak azért, hogy mások tudjanak netezni, telefonálni, tv-zni.
Sírok emiatt? Nem, bevállaltam, együtt élek vele és ennyi. Senki nem tartott egy M4A1-et a fejemhez, amikor ezt a melót választottam.
-
pentiumboi
csendes tag
Nem. Az a hülye, aki fiatal felnőttként megnézi a felvételi előtt, hogy jelenleg mennyit keresnek a pedagógusok, és kb. mi várható akkorra mikorra elvégzi, és ennek utána csodálkozik, hogy az igénye nem találkozik a valósággal.
Ideje felébredni, az ember nem mindig abból él meg amit szeret(ne) csinálni.
Viszont, ahogy előbb írtam, az önképzés mindenki számára járható út. Soha nem késő. Aki csak ül, és arra vár, hogy majd az állam jól megfinanszírozza, az csalódni fog, lásd topicgazda. Tenni kell önmagunkért.
Írtam a különórákat, amire a fiam jár. A kilincset egymás kezébe adják a szülők, nem kevesen vannak nála, napi 3-4 minimum. Számolj utána, hogy mennyi az annyi. 4 óra alatt többet keres így, mint én egész nap. Nála se hallottam még, hogy probléma lenne az anyagiakkal. Persze, tesz is érte, és nem mástól várja a megoldást.
-
Menyasszonyom édesanyja tanár. Ő érdekes módon nem javítgat otthon. Bent megoldja az iskolában.
"Azt mondta, hogy elmegy CBA-ba árufeltöltőnek, mert ott ha kilép a munkahely ajtaján, akkor másnapig nem kell még rágondolnia sem." -> ezt hamar átértékeli, ha majd kap egy jó kis szombat, vasárnapi műszakot.
-
dynamicrossh
tag
Hagyjuk már. Ez full kamu. Mindig hisztiznek hogy nekik mennyi szabadidő megy el a munkára mert minden tanórára 2-3 órát készülnek(LOL) a valóság meg az hogy egy tanárnak van max 20 órája, és ez tényleg a teteje, és akkor még elvileg bent kéne lenniük 12 órát ami alatt simán megoldható minden munkával kapcsolatos tevékenység, és akkor még ott van az a kifizetett 8 óra amit kifizetnek otthon végzett munka címszó alatt. Szóval aki otthon minden nap órákat foglalkozik a munkával, az vagy hülye vagy kamuzik. Meg a PISA tesztek sem épp azt bizonyítják hogy ők olyan keményen annyi időt belepakolnának a tanításba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- UHD filmek lejátszása
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest