Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ballagasa
csendes tag
Ma a kezemben tarthattam a g3 egyik verzióját a media marktban. Nagyon nagyon jó telefon volt ténylegesen egy problémám volt vele, hogy éreztem rajta a laggokat. Előző kolléga írta, hogy idegesíti hogy megkérdezik, tényleg laggol-e. Ellenben nem vagyok benn biztos, hogy a legújabb szoftverrel rendelkezőt fogtam e. G2 és G3 között vacilálok ( bár g2-t tmobile-nál már nem lehet venni). Nagyon sok minden szól a g3 mellett. Az lenne a kérdésem, hogy normális egyetemista használat mellett szerintetek egy napot kibír? (folyamatos mobilnet-wifi - tanulás spotify, fbook messenger nem nagyon játszanék rajta olvasgatás stb..) Lehet hogy számotokra már tucatkérdésnek tűnik amit kérdezek, de sajnos nem igazán tudok dönteni. Kérlek segítsetek. most 127e forintért tudnék hozzájutni a T-Mobilenál.
Új hozzászólás Aktív témák
lo LG G3 összefoglalóA méltán népszerű LG G2 utódja 2014 május 27.-én került hivatalosan bemutatásra.A készülék 2014...
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Nyaralás topik
- Hálózatokról alaposan
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ALIEN GAMING PC // Core i5 6400 // 16GB DDR4 // 256GB SSD // KFA2 GTX1060 EX OC 3GB
- Samsung Galaxy S21 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garancia!
- Samsung Z FLIP 6 OLIMPIA
- Számítógépház bazár! Kolink, Jonsbo, Bitfenix, Aerocool
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ IPS érintő i9-12900H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest