Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985
üzenetére
ertem en ,hogy lehet hogy kicsit halkabb ugy a tap ha alulrol szivja a friss levegot es kifujja hatul, de a tap akkor is melegszik ,es a meleg felfele szall >> pont a VGA ala fut ilyenkor , ergo a vga venti fog jobban porogni , amit nyersz hangot a tapon azt beporolja a vga

-
válasz
Malibutomi
üzenetére
"Lehet röhögni, de én megfordítottam a tápot, és a gépből szívja a levegőt. Persze így nem olyan hatékony a házszellőzés, de csend van."
Nalam is igy van , mert forditva kellene berakni ??? Annak mi ertelme hogy a padlorol szivjon levegot es egybol ki is fujja hatul ??
Eszembe nem jutna ugy beszerelni
-
válasz
üzenetére
"Az utolsó grafikon mindenféle házhűtés nélküli eredmény, és abban bizony csúnyán leveri a mai mezőnyt az a nyolc éves konstrukció"
Ez igy van , a Casetek ck 1020 az egyetlen felsotapos haz a tesztben , egyertelmu ,hogy ez fog nyerni kikapcsolt ventik mellett , mert itt a tap kiviszi a meleget a cpurol.
Ezert is nem ertem ,hogy miert lett divat alsotapos hazakat gyartani. -
csodaszep

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet akkro tuzforro volt