- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Muszáj kijavítanom magam, a Zalman FX70 kapcsán rosszul emlékeztem, az nem teljesen jó példa. Szimmetrikus 110mm széles, így ehhez a keep-out zone és a PCI-E sín közé kell 7-8mm, ami leginkább az MSI 8-as, 9-es szériás (például: H81I, B85I, H87I, Z87I, H97I, Z97I) mini-ITX lapjainál teljesül. [MSI Z97I AC]
De helyette említhető további behemótnak például a Deepcool Lucifer v2, esetleg a Prolimatech Megahalems, vagy az Alpenföhn Brocken 2. Ezeknek van legalább egy olyan oldala, ami nem lóg ki a CPU-foglalat számára fenntartott zónából.
Na, most már tényleg abbahagyom.
-
rudi
nagyúr
Szerintem nem értetted meg az első idézet mondandóját. Nézd meg ezt a képet. Látszik rajta, hogy a kb. 9 cm széles Intel gyári hűtő is szinte hozzáér a grafikus kártyához. Hogyan akarod te oda betenni bármelyik linkelt hűtőt? Pont arról szól a kiragadott szövegrész a cikkben, hogy ilyen alaplapot ne vegyünk léghűtéshez.
Nem értem a szálanként harisnyázást sem, hogy miért jelentene előnyt. Szétszeded, mindet behúzod, azzal jelentősen megnöveled a kötegek összevont vastagságát,12 vagy 24 harisnya vastagságával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest