Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ezt nekem senki nem mondta
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra. 
-
Fr0z3n
őstag
Köszönöm!
Igyekszek majd egyre jobb dolgokat csinálni.(hamarosan ide hsz-be töltök egy bónusz képet, nagyon szexi lesz
) -
Fr0z3n
őstag
Ezt azoknak írom, akik dolgoznak az egéren. Ha a végen már az összeszerelésnél jártok és az egér tetejét rakjátok vissza a közép részre, baromi óvatosan csináljátok. Nekem majdnem sikerült 2 rögzítő fület is eltörni, annyira passzentos az illeszkedés.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
razorbenke92
üzenetére
Ünneprontó

-
Fr0z3n
őstag
Köszönöm. (Hogy nektek mennyi bajotok van
)
Gyerünk benke, ki ne szaladj az időből. Majd leszünk a pompom lányok és szurkolunk
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Köszönöm. Következőt harmonikusabbra igyekszem csinálni.

-
Fr0z3n
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Tény, ütősebb lenne, de nem volt tervben a led csere. Ez most ilyen.
Összességében így se néz rosszul. Élőben persze máshogy jön át. A dpi váltó néz ki nagyon jól, de se a fényképezővel, se a telefonnal nem tudtam rendesen lefotózni, így nem került be róla kép. -
Fr0z3n
őstag
Pont most csinálom
Áttetsző szilikon ragasztó a megoldás. Tegnap csináltam a próbát, most pedig a véglegeset. Buborékos kicsit, és száradás közben néha megmozgatom, hogy ráncos legyen a teteje. A fényáteresztő képessége ezáltal sem változik, így ezt ítéltem a legjobb megoldásnak. Nem mellesleg megy a mod stílusához
Csak rohadt sokáig szárad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra. 
)