- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ezt nekem senki nem mondta
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra.
-
Fr0z3n
őstag
Köszönöm!
Igyekszek majd egyre jobb dolgokat csinálni.
(hamarosan ide hsz-be töltök egy bónusz képet, nagyon szexi lesz
)
-
Fr0z3n
őstag
Ezt azoknak írom, akik dolgoznak az egéren. Ha a végen már az összeszerelésnél jártok és az egér tetejét rakjátok vissza a közép részre, baromi óvatosan csináljátok. Nekem majdnem sikerült 2 rögzítő fület is eltörni, annyira passzentos az illeszkedés.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
razorbenke92 #14 üzenetére
Ünneprontó
-
Fr0z3n
őstag
Köszönöm. (Hogy nektek mennyi bajotok van
)
Gyerünk benke, ki ne szaladj az időből. Majd leszünk a pompom lányok és szurkolunk -
Fr0z3n
őstag
válasz
Döglött Róka #7 üzenetére
Köszönöm. Következőt harmonikusabbra igyekszem csinálni.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Döglött Róka #5 üzenetére
Tény, ütősebb lenne, de nem volt tervben a led csere. Ez most ilyen.
Összességében így se néz rosszul. Élőben persze máshogy jön át. A dpi váltó néz ki nagyon jól, de se a fényképezővel, se a telefonnal nem tudtam rendesen lefotózni, így nem került be róla kép.
-
Fr0z3n
őstag
Pont most csinálom
Áttetsző szilikon ragasztó a megoldás. Tegnap csináltam a próbát, most pedig a véglegeset. Buborékos kicsit, és száradás közben néha megmozgatom, hogy ráncos legyen a teteje. A fényáteresztő képessége ezáltal sem változik, így ezt ítéltem a legjobb megoldásnak. Nem mellesleg megy a mod stílusához
Csak rohadt sokáig szárad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest