Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ezt nekem senki nem mondta
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Napelem
- Apple asztali gépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Mikrotik routerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra.