Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- VHS digitalizálás
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Ezt nekem senki nem mondta
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként használható maga az egér, mert egy fél napig használatban volt miután készen lett. Tény és való, ahol kijön a kábel az egérből és körbe ragasztottam a barna madzaggal, ott 1 helyen utólagosan meg kellett törnöm a kábelt, mert epoxival ragasztottam és annyira merev lett, hogy felfelé nyomta az egér elejét és nem érzékelt rendesen. Miután megtörtem, most a kábel áll egyik helyen kicsit felfelé, de érzékel rendesen. A többi részén a merevséggel szerencsére nincsen baj, de az tény, a súlyát megdobta rendesen. Eredeti ötlettel akartam előállni, ami többé kevésbé sikerült. Köszönöm az észrevételt, legközelebb jobban figyelek a használhatóságra.