Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipse89
tag
Hát igen, ezért veszek én ezentúl független telefont, persze ha van rá keret..

miután elolvastam a Mobilaréne [erről] szóló cikkjét... majd javítsd papa

-
Olcsi
senior tag
Na jó, de azért a havidíjért te szolgáltatást kapsz, amiért akkor is fizetnél, ha nem vállalnál hűséget. (Gondolok itt a feltöltőkártyás verzióra!)
Az más kérdés, hogy a szolgáltatók szarba se veszik a hűséges előfizetőket, újabban az lett a divat náluk, hogy az új előfizetők és feltöltőkártyás ügyfelek szinte több kedvezményt kapnak, mint a több éve hűségnyilatkozattal rendelkezők. (Pl. ajándék feltöltések havi szinten, stb...)"gyűjtögessen az ember"
Jha...gyűjtögessél havi 87000Ft-ból. (Persze azt is tudom, hogy élnek emberek kevesebb fizetésből is...) -
Drenadar
veterán
ha valaki körültekintő, tudja mit hogy kell csinálni, nem hagy k iegy pontot se, akkor nem lesz semmi baja se a készüléknek. nem szerencsejáték ez, hanem a telefon egyik funckiója, csak oda kell figyelni!
Olcsi!
Az akkor is hitel akárhogy nézzük, csak nem így hívjuk. gyűjtögessen az ember előnyök:
nem kell a telefonon mindenféle logot elviselni
nem kell szolgáltató béna szoftverét elviselni
nem kell kifizetni felesleegs szolgáltatásokkal a telefon kétszeresét (jó jó túlzok, tudom)#5 forras2:
Azért teszi meg, hogy korlátozza a usert, hogy letöltsön a t-mobile-tol ilyen vackokat, emlékezzünk rá mikor régen a BT is le volt tiltva mondván ne cserélgess csengőhangot a haverokkal mert az rossz, inkább töltsd le a live!-ról szép summáért. -
forras2
őstag
És igazából amit nem értek, azaz, hogy miért jó az a T-Mobile-nak, miért teheti meg azt, hogy egy pl 100.000 ft-s telefonból kivesz 30.000 ft-nyi tudást, és eladja azt a készüléket 120.000 ft-ért, vagy ha nem is ennyiért, ugyan annyiért mint 1 független, minden tudással rendelkező telefont

-
forras2
őstag
Köszi

Drenadar
Firmware frissítést azért nem merem bekockáztatni, mert több helyen, több fórumon, blogon olvastam, hogy több embernek frissítés után egyszerűen behalt a telefonjuk.....
Bekapcsol, nagy feketeség, és azon kívül semmi
És hiába viszik szervízbe, nem tudnak vele mit csinálni, rádugják számítógépre, és akkor sem reagál semmit.....
Ez miatt a frissítést nem merem bejátszani, ahhoz nekem, a fizetésemhez képest drága volt....
-
Drenadar
veterán
firmware frissítés?
valami szépre jóra?miért éri meg szolgáltatótól telefont venni? olcsóbbnak tünik? ez olyan mint egy hitel

-
Olcsi
senior tag
Azért viszonylag könnyen lehet ezen segíteni: olvasgass! A garanciavesztést tartsd szem előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Amazfit Balance eladó még majdnem egy év garanciával
- iPhone 17 Pro 256GB gyári független makulátlan 2028.09.19.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tekken 7 Playstation 4
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest