Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
ha az megfelelő, akkor csinálok egy discord szobát. sajnos melóban dzsihád van, szóval lassú lesz a haladás, de azért igyekszem. illetve ha valaki szeretne megírni, átszerkeszteni egy szekciót, az jelentkezzen!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A jogszabályok be vannak linkelve elvileg, de ha valami hiányzik adj linket, berakom.
Rendelős szekció szintén lesz, csak eddig jutottam el ma, üresjáratokban írom meló közben és összeszedettnek kellene kinéznie.
-
fogtunder
nagyúr
igen, a kezdő szekciót valahogy így tervezem én is.
elkezdtem már csinálni, kérek mindenkit, olvassátok át, nézzétek meg, működik-e minden link, ha van javítási javaslat, szívesen várom. ajánlott készülékekhez csinálok valami Google formot és bedobom majd a nagy topikba délután.
-
fogtunder
nagyúr
mi lenne, ha nem trollkodnánk szét ilyenekkel, mikor még koncepcionális szinten kellene foglalkozni azzal, hogy hogyan legyen felépítve? az egész aroma és liquid kérdés annyira szubjektív, hogy leginkább ajánlani se kellene. minőségileg nincs gond a solub aromákkal szerintem se, a többi meg ízlés dolga.
-
fogtunder
nagyúr
amúgy kezdő gondolatnak:
- az első képesített linket kisebbre venni, mert rohadt sok helyen foglal
- a szabályozás részleteit kiraknám egy külön posztba és csak linkelném, elég annyi, hogy nem szabad hirdetni
- a GYIK részt kirakni szintén egy külső posztba
- ez után közvetlenül egy kezdőknek szóló "mire lesz szükségem" rész, ahol kifejezetten kezdőknek ajánlanánk eszközöket
- rögtön utána a mit honnan-hogyanilletve még várok egy kicsit, de a bejelentkezett tagokakal indítani kell valami azonnali üzenetküldős dolgot, hogy gördülékenyebb lehessen a történet.
-
fogtunder
nagyúr
soon™?

amúgy persze, hogy meg lehet, csak perpill még ez az általánosan elfogadott kép, amit be lehet az elejére illeszteni. én örülnék neki, ha lenne szöveges formázás.
bármi, amit a vízszintes vonal alatt látunk, az a jelenlegi verzió, az újból még egy karakter sem született meg

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest