Új hozzászólás Aktív témák
-
010203
tag
Mondjuk én idősebb korosztályhoz kötöttem volna a bíróit is meg az edzőit is, vagy csak ifi csapatok meccseken vezessenek/irányítsanak.
Nem konkrétan nem tudom, hogy mi az edzőinek a neve, csak annyit, hogy majdenm azt a papírt kapjuk meg mint a TF-n.
De most hihetetlenül átszervezték ezt a képzést is szóval még azt sem tudjuk, konkrétan hogy mik leszünk. Mert az edzőin belül is sok minden lehet lenni.
Tudod, most jött be az új OKJ-s rendszer aztán...Ja és teljesen ingyen adódott előttünk ez a lehetőség.
Mert amúgy egy ilyen tanfolyam elvégzése 320 000 Ft-tól kezdődik, a TF-n is és máshol isJa és amúgy Békés
De itt tanulok
http://web.sob.hu/[ Szerkesztve ]
-
010203
tag
Nem szükséges, talán sportoktatói de mi még azt is megúsztuk.
Viszont hétfőre le kell adnunk egy edzéstervet.
Mindent tudni kell a játékosokról és még enyhén fogalmaztam.
Pedagógia, pszichológia, taktika, technika,képességfejlesztés. És ez még csak a játékosok, magát az edzéseket össze sem állítottad.
Jó lesz az is, majd lehet hogy nyáron írok belőle egy cikket, persze nyári gyakorlat után, elméletileg olyan is lesz -
010203
tag
Szia,
azt megkérdezhetem, hogy mennyit kell futásban teljesítenie valakinek, hogy bíró legyen. Mert a jutalmazásról, a szakmáról hallottam már egy csöppnyit hiszen jómagam edzőpalánta vagyok, majd májusban kiderül hogy mennyire jó
De a kérdésre várom a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest