- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
010203
tag
Mondjuk én idősebb korosztályhoz kötöttem volna a bíróit is meg az edzőit is, vagy csak ifi csapatok meccseken vezessenek/irányítsanak.
Nem konkrétan nem tudom, hogy mi az edzőinek a neve, csak annyit, hogy majdenm azt a papírt kapjuk meg mint a TF-n.
De most hihetetlenül átszervezték ezt a képzést is szóval még azt sem tudjuk, konkrétan hogy mik leszünk. Mert az edzőin belül is sok minden lehet lenni.
Tudod, most jött be az új OKJ-s rendszer aztán...Ja és teljesen ingyen adódott előttünk ez a lehetőség.
Mert amúgy egy ilyen tanfolyam elvégzése 320 000 Ft-tól kezdődik, a TF-n is és máshol isJa és amúgy Békés
De itt tanulok
http://web.sob.hu/ -
010203
tag
Nem szükséges, talán sportoktatói de mi még azt is megúsztuk.
Viszont hétfőre le kell adnunk egy edzéstervet.
Mindent tudni kell a játékosokról és még enyhén fogalmaztam.
Pedagógia, pszichológia, taktika, technika,képességfejlesztés. És ez még csak a játékosok, magát az edzéseket össze sem állítottad.
Jó lesz az is, majd lehet hogy nyáron írok belőle egy cikket, persze nyári gyakorlat után, elméletileg olyan is lesz -
010203
tag
Szia,
azt megkérdezhetem, hogy mennyit kell futásban teljesítenie valakinek, hogy bíró legyen. Mert a jutalmazásról, a szakmáról hallottam már egy csöppnyit hiszen jómagam edzőpalánta vagyok, majd májusban kiderül hogy mennyire jó
De a kérdésre várom a választ
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2009.05.09. Az írás 2. rész itt található meg! Foci a másik oldalról, avagy egy játékvezető élete!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest