- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Szevasz Zodiak!
Na hiányoltál a fórumokból pedig írogatok csak inkább egyes laptopos topicokban.
Lenne is kérdésem hátha tudod a választ.
Szóval tavalyi szezonban még fociztam megye II-ben, viszont a szezon végén(június) abbahagytam. Ellenben most le akarnának igazolni egy másik csapatba. Az érdekelne hogy mennyi az elévülési idő ilyenkor? Emlékeim szerint 1 év. Ha rövidebb esetleg akkor szezon közben lehet igazolást csináltatni?Amúgy a foci megyeget, múltkor nyertünk egy kis tornán meg elhoztam egy legjobb kapus díjat, most akartak egy új futsal csapat válogatójára is hívni csak az meló mellett már nem férne bele.
Ui: jobbulást, olvastam hogy beteg vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Update 2009.05.09. Az írás 2. rész itt található meg! Foci a másik oldalról, avagy egy játékvezető élete!
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest