- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Az elmúlt két órában a hőfokok miatt itt b@szakodtam a géppel (végig Valley meg Furmark ment), aztán végülis az utóbbi percekben rájöttem, hogy felesleges volt. - annyiból nem, hogy a tápomat+új VGA-t jól leteszteltem. Utánaolvastam, hogy GPU-Z-nél mit jelentenek ezek a Perfcap Reason dolgok, és kiderült, hogy nincs gond.
A házam olyan, hogy csendességre lett tervezve, szóval nem éppen a legjobb szellőzésű, de emiatt nem kell aggódnom. Az a TDP érték nyitott háznál 15 fokkal hűvösebb GPU-val is lecsökken szépen lassan, szal nem a hőmérséklet miatt van. A kártyám max terhelésen 85 fokon fog menni (egyelőre még azt sem tudom, hogy ez játékokkal is így lesz-e, vagy csak a Furmark melegíti be ennyire), ez van, egy GPU-nak ezt a hőmérsékletet simán bírnia kell. Majd télen fellélegezhet.
Van elől két venti, alul egy (befelé fújnak), hátul is egy (kifelé), szóval ennél többet nem tehetek. Ref kártyával talán jobb lett volna, mert az kifújja a levegőt a házból.Nem kell offba tenni az írást. Ezek az emberek mind vidéken laknak és egyik sem nagyon hajlik a postázásra, meg én sem nagyon vagyok a híve. De majd nézelődöm. Amúgy vmi olyasmi rémlik nekem, hogy ezeknek a sandy meg ivy prociknak vmi különleges alaplap kell, hogy tuningolni lehessen. Ez a 13e-es lap bírja a dolgot?
Dany007: nem fogok most 40+ért procit venni, mert akkor amellé már járna egy jó lap+RAM páros, és akkor már egy elég sokba kerülő cserénél tartunk, viszont mint írtam én várni akarok a következő generációig.
[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest