Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
"RTX 3060? Ez egy mainstream kártya kéne legyen de még mindig $370+-ért adják. Nevetséges. $200-ért tárgyalhatunk (realisztikusan nézve $250 alá sosem mennének vele)."
Ebben tökéletesen egyezik a véleményünk.
"Sztem most hogy jön a Black Friday talán engednek egy kicsit, nincs más választásuk."
Sajnos attól tartok, hogy van más választásuk. Egyszerűen visszatartják a 40-es szériát. Idén szerintem nem fognak tenni már semmit, mindenképp megvárják az ünnepi szezont, de ha jövő tavasszal sem lesz lényegesen jobb a helyzet, akkor lehet véletlen a semmiből jön majd egy (vagy több) újabb "természeti" katasztrófa, ahol véletlenül megsemmisült pár millió RTX 30-as VGA. Ez esetben pedig még a biztosítóhoz is mehetnek, eltűnik a raktárkészlet és a pénz is megmarad a biztosítás miatt.
Tudom, hogy nagyon összeesküvés elméletnek tűnik, de ha egy profitorientált cég több milliárd dollárjáról van szó, én simán kinézem belőlük és abszolút ne lepődnék meg ha megtörténne. -
nullpoint
őstag
"fLeSs: -...talán engednek egy kicsit, nincs más választásuk.
"Nvidia": -Fogd meg a söröm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)