- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Lespaulka001 #5 üzenetére
a külföldi brókercéges szerződés kitöltésére gondoltam, a szakkifejezésekről nem fogok írni, a neten van 1000 ilyen témájú cikk.
pl: [link]
-
tkazmer
addikt
Vissza a témához a lényeg tehát, hogy ne akarjunk az árral szemben úszni. Aki az árral úszik, az jár jól.
elmondása szerint warren buffet éppen ennek az ellenkezőjéből lett gazdag.
"Legyél óvatos, amikor mindenki más mohó és legyén mohó, amikor mindenki más óvatos".
-
Mice_007
tag
Nagyon tetszenek az írásaid, tőzsde mindig is érdekelt. Alapokat mondjuk át kéne néznem, pl fogalmam sincs manapság mi a menet ha az ember részvényeket akar adni-venni, és nem csak hazaiakat
Új hozzászólás Aktív témák
lo Múltkori írásaimban kifejtettem, hogy milyen részvényeket érdemes venni SZERINTEM.Ezúttal arról írok, hogy SZERINTEM...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest