Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
sztem egyikből sem volt kevés, amikor kapni lehetett őket, akkor volt belőlük bőven, több embernek is voltak ilyen lapjaik. azt tudom, hogy az Albatron azért nem terjedt el itthon, mert drága volt a többi márkához képest. a Chaintech sem volt olcsó, de pl. tildynek is volt ilyen lapja.
a biostar miatt nem bánkódom. a sapphire tényleg ritkának számít, abból eddig összesen eggyel volt dolgom, azt is az AMD küldte tesztelni.
a Soltek miatt egyébként bánkódtam, mert az a lap nagyon tetszett (legalábbis külsőre), ráadásul nem is volt drága.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
a Chaintech jól szolgált, tuningba is jó volt és ha jól emléxem sokáig megvolt. a cső IDE-kábelek még megvannak.
az a Soltek nálam azonnal meghalt ha jól emléxem BIOS-frissítés közben. aztán a második is. aztán a szervízben hülyének néztek és náluk is meghalt egy alaplap. végül visszakaptam a pénzt, szal az nF2-es Soltekkel nem volt szerencsém, pedig jópár másik chipsetest leteszteltem, és azok faszák voltak (btw a történet megtalálható az PH archívumában az alaplapról szóló cikk topikjában).
az Albatron elment, de semmi különöset nem nyújtott.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
büszke max olyan dologra lehet az ember, amit ő maga ért el/készített.
a DFI lapot nem én terveztem, csak kicsengettem érte a lóvét oszt csókolom. arra legyek büszke, hogy vettem egy alaplapot x ezer forintért?"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
-
fLeSs
nagyúr
az Abitot bírtam régen, ez igaz. de igazából csak azért sok az Abit, mert az volt mindig a legolcsóbb ami tuningos is egyben. ebben a giga csak később jött fel.
erősen kötődtem a BX6 2.0-hoz, a KG7-hez, talán azért, mert ekkor éltem fénykoromat. ezekkel a lapokkal sosem volt gond és a velük épített gép egyfajta álom volt. szupertuningos celeronok, aztán szupertuningos athlonok.
anno az Epox 4PCA3i-t azért vettem meg, mert nagyon tetszett minden szempontból, de végül nem vált be, mert tuning közben erősen ingadozott a procifesz, csalódtam benne.
az IC7 majdnem szétolvadt a kétmagos Pentium alatt.
a KV8-MAX3 is bevált, az ezutániakkal viszont már nem volt "komolyabb" kapcsolatom.
ez a mostani jól bírja, úgyhogy egyelőre nem cserélem le, asszem már több, mint 2 éves.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér