Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
a normál eset relatív, mi számít normál esetnek? pár éve óriási volt a kereslet a svájci frank iránt, így az gyengült. most meg a deviza hitelezés tilalma miatt csak veszik a svájci frankot, mert vissza kell fizetni felvett hitelt frankba, ergo erősödik és ez ennél több is lehet, a 220 nem megálló szvsz...
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
Ja egyébként a további CHF erősödés most valószínűbbnek tűnik de sztem most ez fog elkezdeni oldalazni. Ugyanígy az USD és az EUR.
Lehet, hogy USDJPY helyett EURJPY-t kellett volna vennem, az jobban néz ki, mármint az inkább fog emelkedni mint az USDJPY, legalábbis most így látom.
-
fLeSs
nagyúr
nemtok rá mit mondani, mert lehetetlenség megjósolni.
itt a grafikon: [link]hosszú távon az a kérdés, hogy miként alakul a világgazdaság és mo. gazdaságának állapota. de ezt bármikor mondhatnánk, mivel mindig ettől függ.

a CHFHUF grafikon alapján azt mondanám, hogy tovább fog gyengülni a forint, egy emelkedő trend kezdődött. de ez persze csak tipp.
a CHF és az USD a mindenkori menekülő deviza, amikor rosszul alakulnak a dolgok a világban, ezekbe menekülnek a befektetők, mert ez a két deviza amolyan státuszszimbólum, főleg az USD (annak ellenére, hogy már évek óta az elinflálódását/leértékelődését kiáltozzák sokan, én erre írtam azt, hogy az EU-ban is ugyanúgy pénznyomda folyik, emiatt egyik sem fog elértéktelenedni a másikhoz képest).
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
elmúlt 4 nap:
CHFHUF-ra emelkedést (3 hónapja), EURHUF-ra és USDHUF-ra oldalazást vártam 4 hónapja, és mind bejött.