- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
rég nem néztem feléd azta grat, nagyon beindultál!
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Hedgehanter
őstag
Hat en meg naponta egy parszor ranezek elindult-e mar valamerre, az a baj hogy csak egy par masodpercbe kerul es annyi mindig van hogy megnezzem... Az igazan bizonytalan feeling csak ebben a honapban utott meg, hogy nagyon ugy nez ki hogy tetozik az egesz de esni meg nem akar... Az elozo 3 hetbol aki valamit kiolvas (ertelmeset) az elott le a kalappal....
-
fLeSs
nagyúr
válasz Hedgehanter #9 üzenetére
régebben én is így voltam vele. most viszont napközben rá sem nézek a tőzsdére, csak zárás után, hogy kistoppolódtam-e. illetve nyitáskor annyit még megnézek, hogy nem gappelt-e vmelyik részvény a stoppom alá/fölé, mert ha igen, akkor szívás van.
felesleges izgulni, attól nem leszel nyerő.
egyébként igen, a tőzsdézés azért nehéz, mert totális a bizonytalanság, és ezt sokan nem bírják. bizonyosság sajna nincs. amikor vki biztos a dolgában az vagy belsős infót tud, vagy idióta."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
a mai nap borzalom volt. holnap valszeg kistoppolódok mindenből.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
látod, mondtam, hogy az UNG nem olyan nagyon tuti. a mai esést már látom is, hogy mi okozza: KATT
Btw ma vettem rengeteg USD-t (hozamplázán) 183 HUF-ért. Ez igazából azért kell, mert el fogom küldeni a részvényes számlámra az USA-ba (meg lehet, hogy nyitok egy forex számlát). Ha tovább esik, nem gond, de nem hiszem, hogy túl sokat akarna innen esni. KATT
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Hedgehanter
őstag
válasz Hedgehanter #4 üzenetére
Az akkor is gaz, 65rol 9-re, ha allam lennek vennek 5 evre elore 9-ert.....
-
fLeSs
nagyúr
válasz Hedgehanter #4 üzenetére
nincs rá kereslet, a tározók teli vannak.
egyébként még nem biztos, hogy jó vétel volt, az majd később derül ki. 11-ig elvileg el kéne mennie."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Hedgehanter
őstag
Az UNG az jo vetel volt 9 korul... En amugy teljesen nem ertem miert megy le a gaz ara 65-rol 9-re nem egesz egy ev alatt...
[ Szerkesztve ]
-
szablya
aktív tag
Nem kapcsolódik szorosan, de azért megkérdem:
Tudnál valamilyen, a valódi tőzsdét követő, igényes, és egy kezdő számára is könnyen kezelhető, megérthető magyar tőzsdejátékot ajánlani?Madarat tolláról, embert desktopjáról. | Inni és inni adni. | Ellopták az alisok a tankot. | Az igazi tuningos Prescott kávét iszik. - all by szablya | "Igazat az igazaknak, zárják be a hazugokat!" \m/
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest