- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
rég nem néztem feléd azta grat, nagyon beindultál!
-
Hedgehanter
őstag
Hat en meg naponta egy parszor ranezek elindult-e mar valamerre, az a baj hogy csak egy par masodpercbe kerul es annyi mindig van hogy megnezzem... Az igazan bizonytalan feeling csak ebben a honapban utott meg, hogy nagyon ugy nez ki hogy tetozik az egesz de esni meg nem akar... Az elozo 3 hetbol aki valamit kiolvas (ertelmeset) az elott le a kalappal....
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hedgehanter #9 üzenetére
régebben én is így voltam vele. most viszont napközben rá sem nézek a tőzsdére, csak zárás után, hogy kistoppolódtam-e.
illetve nyitáskor annyit még megnézek, hogy nem gappelt-e vmelyik részvény a stoppom alá/fölé, mert ha igen, akkor szívás van.
felesleges izgulni, attól nem leszel nyerő.
egyébként igen, a tőzsdézés azért nehéz, mert totális a bizonytalanság, és ezt sokan nem bírják. bizonyosság sajna nincs. amikor vki biztos a dolgában az vagy belsős infót tud, vagy idióta. -
fLeSs
nagyúr
a mai nap borzalom volt. holnap valszeg kistoppolódok mindenből.
-
fLeSs
nagyúr
látod, mondtam, hogy az UNG nem olyan nagyon tuti. a mai esést már látom is, hogy mi okozza: KATT
Btw ma vettem rengeteg USD-t (hozamplázán) 183 HUF-ért. Ez igazából azért kell, mert el fogom küldeni a részvényes számlámra az USA-ba (meg lehet, hogy nyitok egy forex számlát). Ha tovább esik, nem gond, de nem hiszem, hogy túl sokat akarna innen esni. KATT
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #4 üzenetére
Az akkor is gaz, 65rol 9-re, ha allam lennek vennek 5 evre elore 9-ert.....
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Hedgehanter #4 üzenetére
nincs rá kereslet, a tározók teli vannak.
egyébként még nem biztos, hogy jó vétel volt, az majd később derül ki. 11-ig elvileg el kéne mennie. -
Hedgehanter
őstag
Az UNG az jo vetel volt 9 korul... En amugy teljesen nem ertem miert megy le a gaz ara 65-rol 9-re nem egesz egy ev alatt...
-
szablya
aktív tag
Nem kapcsolódik szorosan, de azért megkérdem:
Tudnál valamilyen, a valódi tőzsdét követő, igényes, és egy kezdő számára is könnyen kezelhető, megérthető magyar tőzsdejátékot ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest