Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
örülök, hogy ilyen biztos vagy ebben (megint
). én nem, mivel nem tudom kézzefogni a tényeket, amikre alapozol. de a legjobb szívvel kívánom, hogy igazad legyen, tényleg.a bejegyzéshez:
épp ebédelek, közben kattintottam rá, nem igazán tudom megérteni a gyomorforgatós dolgokat, ez még messze van attól, hogy engem zavarjon.
az elvi része, és amit tulajdonképpen látunk, nos az már kicsit más tészta. érdemes elgondolkodni rajta, nyilván. de attól még nem fog változni semmi. mind a 2 millio pesti neveljen csirkét a panelban, hogy egészséges házi hús legyen otthon? jó ötlet.
a másik, rohadt szomorú tény, hogy biza ettem én 110%-osan "bio" csirkét, vidéki pipi, vidéki nevelés, csupa eredeti kajával tömve, no génkezelt vetőmag, meg kutyafüle, még az is "bio" volt, amit a fű evett, amit megevett a csirke. a pipi ezek után gondos előkészítést, házi fűszereket kapott, és végeredményben nem volt rossz, de túl jó sem. egy osanos műcsirke, egy marék zacskós fűszer, és az ízorgia, amit édesanyám összedob kb 60 perc alatt, körberöhögte szegény házit. fostos érzés, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). én nem, mivel nem tudom kézzefogni a tényeket, amikre alapozol. de a legjobb szívvel kívánom, hogy igazad legyen, tényleg.