- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totál mindegy mennyi a km állás. Inkább vennék autópályás autót 300ekm-rel mint városit a felével. Feltéve ha tudom hol használták.
Az én Avensisemben óra szerint 270e-van, volt benne gyártói motor csere is. Tehát maga bódé tényleg annyi szerviz szerint de a motor meg fele sincs. Előző astrát is ennyivel vettem, a km órát meg sem néztem, tök fölösleges. Át kell vizsgáltatni egy műszaki bázison vagy hozzáértő ismerőssel aztán megvenni ha jó és tetszik. Lehetnek olyan hibák amit nem látni előre de azzal úgysem lehet semmit se kezdeni és a kevés km sem véd meg.
Szóval ha érdekel hogy mennyi a valós akkor nyomozni kell, de amúgy is állapotra kell megnézni.
Az ugyan az a dolog mint amit leírnak hogy ki használta, vagy mikor lett benne olaj cserélve.
Kedvencem az idős hölgytől bevásárlós autó volt. Na az milyen lehet már, szétkopott kuplung/váltó, sok várostól alacsony fordulaton erőltetve kilós koksz, meg körbe van törve.
Kereskedő meg kiírhatja hogy nem vállal felelősséget a km óra állásáról.
AAA-ról meg egy kissé sok a negatív vélemény, biztos nem ok nélkül poénból írogatnak róla ilyeneket.
Kereskedő mindent megtesz, valakinek számít ennyi km is. Átlag ember valamiért a km állást nézi.
Lehet volt egy másik ugyan ilyen autó és ezt akarták jobb színben feltüntetni. Logikát ne keress AAA autó meg pénzből él és ezért sok ilyesmit megtesz, lehet hogy ez a legkisebb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Autós topik
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged