Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
Liquid Snake
üzenetére
Örülök, hogy tetszett!

devast: lehet az olyasfajta scriptelt harcoknál ez problémát okozhat, hamarosan meglátom majd én is... A ping problémáját az eddigi tapasztalataim alapján írtam, a képességek használatával pedig egyelőre nem érzékeltem késleltetést. (Mondjuk ezt simán lehet a kód által láthatatlanná tenni, hogy érzékeli a pinget és aszerint fut...)
Jobban belegondolva ez tényleg így van ahogy mondod, mivel magát a képességek nyomogatását könnyű beállítani úgy, hogy látszólag instant legyen... de akkor értem, hogy a földön megjelenő AoE sebzések (forrástól függetlenül) miért találnak el akkor is, ha már kiálltam belőle mielőtt odatett volna valamit az ellenség. Én meg azt hittem ez a design része.

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - új állapotban
- ÚJ! Razer Hammerhead Pro Hyperspeed True Wireless Gamer fülhallgató - dobozában!
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Asus Gamer PC: i5-10600KF // RTX 3060 Ti // 1Tb SSD // 16Gb Ram
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest