Hirdetés

2020. július 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Játékok rovat

Final Fantasy XIV - A Realm Reborn

Bátran ki merem jelenteni, hogy az utóbbi idők talán legjobb MMORPG-jét készítette el a Square Enix csapata, garantáltan leköt!

[ ÚJ TESZT ]

Hirdetés

Bevezető, egy kis történelem

A Final Fantasy XIV (akkor még csak szimplán ennyi) története 2010-re nyúlik vissza, akkor jelent meg először az első kiadás. A fogadtatása mind a játékosok mind a kritikusok körében nagyon rosszra sikeredett, a legrosszabbra értékelt FF játék nem túl megtisztelő címét is sikerült elnyernie. Kevés volt a tartalom, a szerverek nem bírták a terhelést, hibáktól hemzsegett a játék.
Röviden: kiforratlan, rossz játék volt. Ezért 2 év után 2012 novemberében lekapcsolták a szervereket, minden online lévő játékosnak megjelent egy gyönyörű CGI átvezető videó ami egyfajta bevezetőt nyújt a Realm Reborn történetébe, avagy mi történt a világgal az 1.0 után.

Mikorra a szerverek lekapcsoltak a 2.0 fejlesztése már javában tartott. A végleges verzió 2013 augusztusában jelent meg PC-re és PlayStation 3-ra majd 2014 tavaszán PlayStation 4-re. Az újrakiadásra teljesen áttervezték a játékot kívülről belülről, zónák átalakultak, ezernyi új küldetés és történetszál, új grafikus motor – csodás látványvilággal, új kasztok, stb… stb…

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.