Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
Szerintem a többség aki internetezik, nem akarja tudni mi hogyan működik, csak adja a szolgáltatást. Szerintem nincs igazad nem érthet mindenki a gépekhez szoftverekhez, stb...
Persze azért ők is szeretnék használni.
Ez olyan mintha bemennél a pékségbe kérsz kenyeret de nem adnak mielőtt nem mondod el hogyan is készül pontosan.
-
Narxis
nagyúr
Én pl. saját káromon tanultam meg a leckét még jó 10 évvel ezelőtt, akkor sikerült egy vírust összeszednem, nagy nehezen, programozó ismerőssel eltávolítottuk és azóta folyamatosan "képzem" magam, olvasok a témában, érdekel is valamennyire és azóta nem is kaptam vírust.(lekopogom..
)Persze be is lehet fizetni pl. egy ECDL tanfolyamra. De láttam pár netkávézóban tartottak ingyenes képzést, amolyan alapfokú számítógépes tanfolyam..., igaz ez már jó pár éve volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)