Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibész35
tag
Sziasztok!
Már egy ideje játszok, én is találkoztam már pár hibával, de egyátalán nem zavaró sűrűséggel. Ami leginkább zavar az az arany. Merthogy sóherságból nem veszek. Tudom, ők ebből fejlesztenek, de én már csak ilyen vagyok. Másrészt meg ott van az ingyenes opció, a Free Gold. Ha nem volt Challenge-ből, ezzel oldottam meg. Eddig se volt tökéletes, de karácsony óta semmit nem írtak jóvá. Jelentettem hibát, de az automatikus válaszlevelen kívül semmi nem történik. Nem lenne ezzel baj ha működne valamennyire - merthát még is csak ingyenes, az meg pláne nem tökéletes - de semennyire nem működik.
Más találkozott már ezzel a jelenséggel?
Olvastam, hogy nyomjátok a money boosterrel, nekem is hasonló a taktikám (def, sen, ass), de az utolsó 1-2 percben ha kifogom, el tudom húzni pl. supply-val amíg bírom. Természeten ezt is duplázza. -
csibész35
tag
Hát a 3-5 aranyat adó appokat én se favorizálom, ha van lehetőség, e felettieket szedem. A fizetősek nálam nem játszanak. Próbálkoztam többször újra telepítéssel is, de semmi. Leginkább a jól fizetősek bosszantanak, pl. jelenleg a Dragons World 37 aranyért... "250-300 gold lóg a levegőbe" - ezzel nem mondtam sokat. Mindegy.
A városok "tisztogatásán" mennyi zombit nyírtok általában?
-
csibész35
tag
válasz Dr.Anonymus #757 üzenetére
Én általában a második slotig megyek ami 1000+, de inkább 2000+. Bár Claimed-ben sikerült kivételesen a 4000+. Nem tudom, hogy tudnak folyamatosan 20000 felett produkálni. Egész nap ezt nyomják?! Nekem jelenleg 44893 az össz teljesítményem.
-
csibész35
tag
Persze szerintem is az összes amit eddig irtottál.
-
csibész35
tag
Hmm akkor tényleg elég keveset teljesítettem Grat!
-
csibész35
tag
válasz Dr.Anonymus #777 üzenetére
Na az mondjuk tök jó lenne, ha oda be tudnék jelentkezni! Még az elején kért egy user nevet, de ha jól emlékszem kódot nem kért. Később ehhez hozzácsatoltam a google accountot, működik is minden, de az oldalra nem tudok semmiféle jelszóval belépni.
Az én satom: lvl 40 közepe, kollégák mk8-on, tyukok mk8, butterfly most lesz kész mk6-ra, evo meg grenade launcher mk8 a várólistán. Jelenleg Scar+grenadel. mk7-el tolom.
-
csibész35
tag
Kész lett a Desert is mk8-ra, gondoltam összeszedem challangeben a második csillagot a pistolhoz. Ez az egy kategória van még csak egy csillaggal a fegyverek közül 1446 skalppal. Hát nekileselkedtem, a tervezett "kicsit játszok"-ból lett egy kb. órás farmolás
Örültem is, mert ha nem is mindet a pisztollyal csináltam, nem sok hiányozhat már a 2000-hez. Sikeresen visszatértem hideoutba, mikor megjelent a - már sokat látott - szöveg: Cloud communications fail, please wait...
Értem én, hogy be van borulva, de miért pont most?! Ilyenkor akár órákat, napokat is várhatnék, mind hiába!
Bukta.
-
csibész35
tag
válasz Dr.Anonymus #1065 üzenetére
Grat! Kiváncsian várjuk!
Tegnap rászántam magam ismét egy farmolásra operations-ben. Olyan 250-300 zombinál tarthattam, mikor elindultam felépíteni az utolsó (!) "pálinkafőzőt". Már javában építkeztem, mikor jött egy Rager és fellökött. Be a sarokba. Én meg közben magamraépítettem azt a kotlát.
Persze ki már nem fértem, de legalább befejezni se tudtam. Segáz! Megvárom míg szétverik a fejemet, nem számít! Meg is lett, erre lefagy.Mondom: ok, értettem! Mára ennyi!
-
csibész35
tag
válasz Dr.Anonymus #1067 üzenetére
Tehát mégis igaz! Nem túl nyerő hír ez a fizetős kuncsaftoknak. Marad is számomra ez így "no budget"-ban!
-
csibész35
tag
válasz Criminal017 #1170 üzenetére
Köszi, megvan.
Beállítottam az időt holnapra, holnap utánra, feb. 1-re, de így se jön frissítés. (van, hogy működik)
-
csibész35
tag
válasz Dr.Anonymus #1693 üzenetére
Ők csak irtanak. Nem veszik észre a rejtett kincseket
-
csibész35
tag
Mióta kész az FN, az Evo-val nyomom felváltva. Igen jó!
-
csibész35
tag
Akinek még nem jött frissítés, tudom ajánlani a dátum átállítását holnapra.
-
csibész35
tag
Már droidon is lehet videózni
-
csibész35
tag
Néha feldob a smuggler egy üzenetet: "?eng?4200400?".
-
csibész35
tag
válasz Ferenczi Áko #2480 üzenetére
enmakiverem
Már spanok vagyunk
-
csibész35
tag
válasz Dr.Anonymus #2482 üzenetére
Esti? Dehogy! De most ez hogy jön ide?
-
csibész35
tag
https://everyplay.com/videos/4048028
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Érkezik az Accolade Sports Collection
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest