- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
csibész35 #769 üzenetére
nem degyhogy, 45ezer az nagyon sok
köszi, ami engem illet én az elején húztam bele nagyon amikor még nehéz volt a pénzszerzés
akkor rendszeresen hétvégenként, szombat vasárnap reggel kv helyett benyomtam egy órás money boostert és nyomtam a kaszabolást, az gyakorlatilag minden hétvégén két óra tiszta játék, plusz még hétközben is befigyelt naponta egy pár meccs.
Most már lite-osan nyomom, moneybooster/kényszer nélkül, ...amúgy is jön a pénz - viszont így egy órát nem nyomok le soha folyamatosanMásrészt nem is éri meg nagyon nyomnom, közeleg a 45ös szint már, és van egy olyan érzésem hogy 47-49 körül annyira fel fog durvulni a játék, hogy mk9-es fegyók kellenek majd, szóval nincs hová sietnem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged