Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• f(x)=exp(x)
    őstag

Ma a városfoglalásnál segédkeztem egy kicsit. Én ezeken a pályákon 1-szer ha voltam, miután végigvittem a küldetéseket (rendeseket), csak Ázsiába voltam az ottani városfoglalásokon. :)
    Jó kis pályák, meg kell mondjam. Talán még a Kínaiaknál is jobbak. Ezeket a pályákat szívesen kipróbálnám egy Tegra procis tabon, nemrég láttam egy videót, azok a víztócsák....AHH :Y
    Az egyik misszió nálam elnyerte a legkönnyebb pálya díját, gyakorlatilag meg se kellett mozdulnom, csak beállni a tölténytár mellé, és állni, a zombik maguktól elémjöttek. De azért a pénzt összegyűjtögettem ezért mozogtam, egyébként semmit se kellett csinálni. A képen remélem látszik, egy oldalról jöttek a zombik, a másik oldalt a vasrács teljesen le volt zárva. Még spec. se jött. :))

Találtam 2 feliratot is:
    1. (Közbiztonság nincs [röviden és tömören])

2. (Királyi fejmalom)

Ez a fajta játékmód nagyon tetszik nekem. Először harckocsin megyünk, onnan vadásszuk a zozókat, majd amikor a csajjal leszálunk, átküzdjük magunkat a zombikon, majd elérünk egy helyre, ahol kioldozza a négert, miközben nekem védenem kell őket, mindez 3-4 spec. zombival megspékelve. :C

Vége a tech 8-nak, elkezdtem a fegyverkovácsot fejleszteni 8-asra. Most azon gondolkodok, hogy hogyha kész lesz (2 és fél nap múlva), akkor fegyvereket csináljak, vagy a tech-et és őt is fejlesszem-e 9-re. :(

Új hozzászólás Aktív témák