- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slier
tag
Kint van a következő update lehet tölteni
-
golyós
addikt
Nagyon jöhetne az update, ma 3szor írta ki a játék , hogy megszereztem a jutalmakat de nem volt semmi.
A zombik egyszerűen átugranak a barikádon és lábmozgás nélkűl "moonwalkolnak". -
Dr.Anonymus
addikt
Bővült a teszt a Crossbow leírásával.
Igyekszem a garand-ot is hamar (1-2nap) összehozni, az ütőfegyvereket hétvégére tervezem - valamint akkor már remélhetőleg az új updateben szereplő fegyverekről is írok ezt azt. -
sto1911
veterán
válasz
Criminal017 #1089 üzenetére
Koszi, az egeret ugy hasznalod, hogy kattintasz es nyomva tartott gomb mellett nezelodsz? "Elfogni" tudja az egeret?
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #1074 üzenetére
Nagyon jó a cikk!
-
golyós
addikt
válasz
Még esetleg a kezdő játékosok illetve aki nem tud róla annak azt is beleírhatod, hogy bizonyos fegyvereket érdemes beszerezni a challengek (bonusz gold) miatt.
Crossbow, rifle, fejlövések miatt a desert eagle.Gratulálok, nem semmi munkád van benne, hasznos lesz ha teljesen elkészül.Jómagam is választ kaptam 1-2 hezitálásommal kapcsolatban
Köszi
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
gergom91 #1080 üzenetére
gergom91:
Köszi, a tár lőszert beleírom a következő cikk frissítésnél.
Ami a besorolásokat illeti, én a gyártó madfinger rövid fegyver besorolását követtem, ami szerint a Spagin SMG, az AK-74 assault rifleCriminal017:
Köszi!a PC-s verzióval nem próbálkoztam, szeretem a touchscreen irányítást
-
sto1911
veterán
válasz
Criminal017 #1084 üzenetére
Gamepadet hogy allitottad be neki? Kellett barmit is csinalni vele?
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
Criminal017 #1081 üzenetére
ha elindítom a dt2-t a gépen, egyszerűen kidob
ez mitől lehet? -
sto1911
veterán
válasz
Criminal017 #1081 üzenetére
-
Criminal017
őstag
válasz
Dr. Anonymus! Marha jó lett, köszi!
Közben pedig az jutott eszembe -lehet, hogy nem elsőként-, hogy milyen lenne PC-n játszani vele, Android emulátorral. A BlueStacks nevű program és a Dead Trigger2 letöltése után egészen meglepődtem. Azt vártam az optimalizálatlanság és a 23 col miatt, hogy élvezhetetlenül akadni fog, de nem. Igaz voltak megröccenések, de szerintem jó. Próbáljátok ki.
Képek: -
gergom91
tag
válasz
Ferenczi Áko #1075 üzenetére
A linkben elírtad az egyik szót: részletes helyett részketes-t írtál, gondoltam szólok.
Dr.Anonymus: nagyon jó lett, sokat segíthet nemcsak a kezdődnek. Ha nagyon kötözködni szeretnék, akkor az AK74 inkább smg kategória mint a Spagin
Esetleg minden fegyver bemutatásánál feltüntethetnéd a tár/lőszer kapacitást is. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1077 üzenetére
azért engem sikerült rászedni, már nyúltam is a telefonom felé...
aztán elolvastam a második sort is -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1075 üzenetére
Köszi
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
A blogomból csináltam is egy oda irányuló linket! Köszönjük!
-
Dr.Anonymus
addikt
Kikerült az írás, remélem néhány kérdésben segít majd.
Igyekszem bővíteni!
Minden kritikát szívesen fogadok! -
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #1070 üzenetére
Face-en nincs semmi hír.
Jó a harci stílusod!( madfinger forum)
-
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #1067 üzenetére
Igazán behekkelhettek volna nekem is pár ezer goldot
-
csibész35
tag
válasz
Tehát mégis igaz! Nem túl nyerő hír ez a fizetős kuncsaftoknak. Marad is számomra ez így "no budget"-ban!
-
Criminal017
őstag
válasz
Legalább korrektek és nem beszélnek mellé. Meg persze válaszolnak.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
csibész35 #1066 üzenetére
"elindultam felépíteni az utolsó pálinkafőzőt..."
ez nagyon ott volt...egyébként hacker támadás történt, azért lett vége a kínai missziónak, ezt válaszolták nekem a madfingertől a hibát jelentő levelemre:
"we are sorry for the inconvenience that you are having. Unfortunately an unknown hacker has hacked into our servers and instantly finished the Chinese warfare. We are looking into the issue, but I'm afraid you will have to wait for the next update which should come out sometime this week."
mod: remélem tetszeni fog a cikk, vagy legalábbis hasznos lesz
-
csibész35
tag
válasz
Dr.Anonymus #1065 üzenetére
Grat! Kiváncsian várjuk!
Tegnap rászántam magam ismét egy farmolásra operations-ben. Olyan 250-300 zombinál tarthattam, mikor elindultam felépíteni az utolsó (!) "pálinkafőzőt". Már javában építkeztem, mikor jött egy Rager és fellökött. Be a sarokba. Én meg közben magamraépítettem azt a kotlát.
Persze ki már nem fértem, de legalább befejezni se tudtam. Segáz! Megvárom míg szétverik a fejemet, nem számít! Meg is lett, erre lefagy.Mondom: ok, értettem! Mára ennyi!
-
Dr.Anonymus
addikt
Úgy néz ki ma 17:00-kor megjelenik a fegyverekről szóló cikkem első verziója.
(az avatarom alá bekerül majd automatikusan)
Lesznek benne hiányosságok, de azokat igyekszem mihamarabb pótolni!
Bármi kérdés/kérés/igény felmerül azokkal is majd igyekszem bővíteni a cikket!
Mivel 17:00-kor pont egy meetingen leszek, így előre is: Jó olvasást, és remélem segíteni fog néhány harcostársnak! -
gergom91
tag
Már tegnap késő este kész lett, de csak ma próbáltam ki a scorpion evo-t. Ez egy ISTENCSÁSZÁR fegyver
Pontos, gyors, erős, viszont hamar elfogy a lőszer, a dual uzival tökéletes párost alkotnak.
A butterfly most lett pont olyan gyenge, hogy lassan 2 vágás sem elég egy sima zombira (még csak mk7-es), alig várom a hammert, szerda éjfélre lesz kész -
Ferenczi Áko
addikt
Bazz, azt álmodtam éjjel, hogy kaptam 2 Minigun blueprintet
-
golyós
addikt
válasz
Criminal017 #1058 üzenetére
Megerősítem a "mester" tanácsát, a butterfly-t mindenképpen.
Ha mindig őt fejleszted elsőre gyakorlatilag csak vele végig lehet vinni a pályákat.Én is őt használom, nagyon szeretem csak azért fogom majd hanyagolni, hogy megszerezzem a special aranyakat is (crossbow pl). -
Criminal017
őstag
válasz
Dr.Anonymus #1059 üzenetére
Köszi!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Criminal017 #1058 üzenetére
igen, ez egy kifejezetten jó döntés!
-
Criminal017
őstag
Hali! Jó egy kicsit nosztalgiázni amerikában... Viszont ez az új felhő nagyon bugos... Nagyon nehezen kommunikál, aztán van mikor nem is csatlakozik... Azért egy küldetés után nem kellemes elveszíteni az egészet.
Viszont egy kérdésem is van. Jelenleg 30-s szinten vagyok és minden emberke lvl5-n áll, kivéve a bónuszost. Tervezem megvenni a butterflyt, meg mellé a hatos szintre lépés után az M4-t. Ez így jó párosítás? Köszi előre is. -
sto1911
veterán
Koszi, akkor marad
Bluestacks-el probalta valaki? Most gyorsan feldobtam, de egyreszt baromi lassu, masreszt a gamepad-et erintesnek veszi, az meg nem nyero. -
sto1911
veterán
Sziasztok! 8. szinten jarok, de mar kezd nehezedni a jatek, nyugtassatok meg, hogy igazi penz nelkul is lehet majd haladni benne, mert ha nem, akkor mar repul is a jatek :-)
Penz nem nagyon jon, most 6-7k-m van, mert mar ezt-azt fejlesztgettem.
-
golyós
addikt
válasz
Physicist03 #1050 üzenetére
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
én szegény ember vagyok, nekem csak két millám van, és még abból is lejön szerdáig 800 ezer az M1 garand upgradere
de majd jövő hétvégén belehúzok -
gergom91
tag
válasz
Akkor marad nekem a spagin, a közelharcos fegyverek úgyis jobban bejönnek
Remélem nem fog lelassítani3milla van nekem jelenleg, de mk9es technél gyűjtök még.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #1049 üzenetére
Minigun stipi-stopi
Szerk.: Ti egyébként, hogy álltok pénzügyileg? Nekem 5,5 millióm van. Remélem valamire elég lesz az update után
-
gergom91
tag
Amcsi mapon bugos malac. A pályán kívül van valószínűleg, nem lehet kilőni...Más: eddig nem nagyon gondoltam még bele, de az első MK9-es fegyver nagyjából 2milla $, és kb 16nap
mire meglesz, persze arany nélkül. Esetleg meg lehetne egymással beszélni, hogy ki melyik fegyvert fogja először megcsinálni, majd a véleményét és tapasztalatát a többiekkel megosztaná. Ezzel sokat segítenének azoknak, akiknek nincs elég pénze vagy türelme mindet kivárni.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
csibész35 #1046 üzenetére
utóbbi napokban több furcsa dolog is volt, szóval tényleg érdemes rövid missziókat csinálni
pl. nekem egyszer a flash-nél játék közben -3/6-os töltény számot írt ki, amit nem tudom hogy kell értelmezni..
(sajnos nem tudtam screenshotolni mert pont vége volt a játéknak és mire elkészült a kép már a misszió záró üzenetet mutatta) -
csibész35
tag
Kész lett a Desert is mk8-ra, gondoltam összeszedem challangeben a második csillagot a pistolhoz. Ez az egy kategória van még csak egy csillaggal a fegyverek közül 1446 skalppal. Hát nekileselkedtem, a tervezett "kicsit játszok"-ból lett egy kb. órás farmolás
Örültem is, mert ha nem is mindet a pisztollyal csináltam, nem sok hiányozhat már a 2000-hez. Sikeresen visszatértem hideoutba, mikor megjelent a - már sokat látott - szöveg: Cloud communications fail, please wait...
Értem én, hogy be van borulva, de miért pont most?!
Ilyenkor akár órákat, napokat is várhatnék, mind hiába!
Bukta.
-
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #1044 üzenetére
Még 3nap és kipróbálhatom én is
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
gergom91 #1043 üzenetére
LOL, akkor már azt is kimelhették volna, hogy vissza adták az accountját egy csalónak a kedvemért a madfigneres srácok..
egyébként, most hogy említetted, hogy beruházol a hammerbe, elkezdtem többet használni, és eléggé beleszerettem,
a jelenlegi sok lassú zombi mellett teljesen használható.
Egy ütésre két zombit is lecsap.
pl. ezt a kis hajléktalan közgyülést csak hammerrel oszlattam szét sérülés nélkül, és még nagyon táncolni se kellett: -
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #1042 üzenetére
Olvasgattam a madfinger fórumját, és a te neved emelték ki, amikor kérdezte valaki, hogy ki az aki képes egy Eldorado pack aranyat venni
Amúgy igazán kiadhatnának valami infót arról, hogy mi is történt, tegnap kínában.
-
gergom91
tag
válasz
Physicist03 #1039 üzenetére
Hát csak nem húzzák el, ha már megígérték, amúgy lehet hamarabb jön a patch mint minden kész lesz, de az MK9 lesz vagy 6 nap, szóval hacsak nem 3 napon belül jön, akkor belefér
-
Dr.Anonymus
addikt
egy kis kedvcsináló azoknak akik nem szeretik a burst mode-os fegyvereket
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
gergom91 #1035 üzenetére
annyira nem kell beszarni a madfinger fórumán lévő arcoktól
egy hónapja még én is sokat osztottam ott az észt /hülyeségeket, most már kb. hetente egyszer ha felnézek
de akkor olyan szinten belejöttem a pofázásba, hogy kettő 10 000 + olvasottsági topicban (Power weapons, cost and time; Official Question thread ) is engem neveztek meg az első hszben mind legfőbb segítőt a témában
vagy ha a googleben rákeresel a "dead trigger 2 jackhammer" szavakra pl. akkor az első oldalon a madfinger fórumából az én review-mat fogja kiköpni, sza nem kell nagyon leborulni, a madfinger fórumán is ugyanolyan arcok vannak mint mi, max még több elverni való idővelmásrészt 8 óra meló + magánélet mellett nekem semmi bajom a 45ös szinttel
Jó választás, szerintem a Scorpiont nagyon fogod bírni, nekem máig a leghatékonyabb fegyvernek tűnik az egész játékban.
(bár vicc, de mostanában inkább CZ-75-el nyomulok, szeretem a pisztolyokat, még ha nem is túl hatékonyak
)
-
gergom91
tag
Olvasgattam a Madfinger fórumon, hogy miért lett hirtelen vége a kínai kampánynak, de senki nem tud semmit, azért kicsit ledöbbentem, amikor ilyen lvl50+ os emberkék 180k+ killel beszélgetnek egymással
Ezekhez képest mi a fasorban sem vagyunk...
Ja és beléptem a honlapon az accomba, eddig 348goldot használtam fel, ez mind az achikból jött össze.Dr.Anonymus: szerintem minden fegyvert, amit lehet azonnal tolni MK8-ra, azt meg is fogom csinálni, és amint kész a scorpion evo, kezdem is a Hammert, majd a Spas a shotis achi miatt, a láncfűrészt a kis wunderbaum
és a special weapon achi miatt, meg még a dual uzit mert imádom. Az M4 viszont lehet későbbre marad, mivel a többi fegyverhez képest drága (közel 500k), és mostanában csak a távoli malacokat lövöm vele, a dual uziból néha egy tárral se tudom leszedni a 20méterre lévő röfit
-
fdisk
őstag
válasz
Dr.Anonymus #1033 üzenetére
Kész a type 92 mk8-on.
Valami brutális hentelő fegyver.Más.
Sorban jönnek az értesítéek a felszabadult kínai városokról. -
fdisk
őstag
válasz
Dr.Anonymus #1031 üzenetére
Remélem a 4-es metró is benne lesz!
-
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #1028 üzenetére
Közben kaptam egy speed boostert, azt hittem hogy csak a mozgási sebességet növeli, de amellett, hogy Usain Boltnak érzem magam, a dual uzi egy pillanat alatt kiköpi a 60 golyót, a barikád 1 sec alatt felépül, a butterflyal meg úgy csapkodok mint valami bolond
-
-
golyós
addikt
Valami nagyon készül, 10 percen belúl 4 város szabadult fel.A legtöbbet gyilkoló is 141 zombit nyírt ki.
-
Dr.Anonymus
addikt
srácok egy bug folytán kínát ki is végeztük
egy mecs után egy várost elfoglaltunk, egyre profibbak vagyunk
jöhetne európa.. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
gergom91 #1023 üzenetére
kis kiegészítés: most próbálgattam kicsit a crowbart és a machettét, és hiába végez két ütésre az előbbi a zombikkal, a machette meg csak három (van hogy kettő is elég de ritkán), valahogy még is az utóbbi a nyerőbb talán, valszeg azért mert a jobb attack rate-el így is gyorsan végzek az ellenfelekkel, másrészt a tömegek ellen a machette széles pengéje valahogy jobb, mint a crowbar hatóköre (hiába azonos a range)
szóval egyenlőre még a top a machete nálam mégis
de igazából az ütőfegyvereknél szinte mindegyk jó ha az ember a megfelelő harcstílusra ráérez -
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #1022 üzenetére
Ebben a kifordulásban jó vagyok
megtanultam szlalomozni köztük, ha egy mission alatt 1nél több painkillert kell használnom már felér nekem egy vereséggel, ha csak meleet használok, akkoris
-
Dr.Anonymus
addikt
golyós:
Ja, hogy így érted, már világos.
Én mondjuk úgy érzem, hogy a butterfly az egyik legjobb melee weapon, szóval érdemes feltunningolni maxra. A dual uzi viszont nem feltétlenül a kategóriája legjobbja (nagyon pontatlan, és csak közelre jó), szóval ha kihagyod a fejlesztését és veszel mk8on egy Scorpiont akkor simán jó vagy.gergom91:
Nyugodtan csináld meg a hammert, mert egy mókás fegyver, de számíts rá, hogy néhány szituban összecsinálod magad olyan lassú. A rohangászásról lemondhatsz.
Jó magam a crowbart, és talán machettét, butterflyt tartom most a legjobbnak (a crowbar sebzése hiába alacsony két ütésre simán elintéz egy zombit mk8on 45ös szinten, ami egy machettéől nem mondható el). Nagyon gyorsan körbe tudsz táncolni egy nagyobb tömeget is velük. Hammerel nehezebb a dolgod egy horda támadás esetén, azzal inkább a kifordulós taktika tud mükődni (úgy ütsz, hogy már közben az egyik oldal irányban megkerülöd a zombit, de közben végig felé fordulva), ha ezt nem sajátítod el, akkor szenvedni fox néha a lassúsága miatt, hiába nagy a sebzés. -
gergom91
tag
A csirkés-gránátos embernél MK8-on eltűnt a pultjáról a tyúk
Emellett már többen említették, de tényleg vicces, hogy a gránát 10k, a rakétás csirke 20k, a sentry pedig 30k fejleszteni 8-as szintre, ha egy bug, akkor gyorsan kihasználom mielőtt a következő patchben megváltoztatják. -
gergom91
tag
A butterfly nekem szinte mindig 2 vágásból vitte a zombikat, amikor felment mk7-re, egy kis ideig bírta, de hamar erősödtek a zombik, jelenleg ott tartok, hogy mk7-en 40es szinten lassan 3 vágás kell, mire meglesz a 8. szintje megint ott tartok hogy 2 vágás... De a melee fegyók közül nem hiába van az egyik legalacsonyabb sebzése. Erősen gondolok a hammer fejlesztésén
-
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #1018 üzenetére
Nos , ez ilyen "költői" kérdés akart lenni.
Azért vacilálok mert jelenleg a Butterfly is 2 csapásból végez ki egy zombit, az uzzi meg gyors de már szintén gyenge.Ha elkezdek fejleszteni akkor minimum 2 napig az egyik hiányosságát kell valahogy ellensúlyoznom addig amíg a másik elkészül.Inkább az uzit fogom fejleszteni és amíg készül addig kerülöm a csoportosulásokat, legfeljebb rásegítek 1-2 gránáttal ha sokan beszorítanak valahová.
Ha a butterflyal kezdeném akkor 4-5 napig viszont csak közelharcra lennék jó ami már néha mikor 2 soros "alakzatban" támadnak akkor egyenlő az öngyilkossággal. ( tulajdonképpen meg is válaszoltam magamnak, de remélem így érthetőbb)
Az M4 vs Type 92 válaszod viszont köszönöm, sokat segítettél vele, pont így értettem a kérdést.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Zozzy94 #1013 üzenetére
gergom91: (#1012)
Nem rossz az, grat!
Nekem még pillanatokra is csak sok századiknak sikerült lennem..Zozzy94: (#1013)
Igen, gondolkoztam a cserén, de annyira új nálam még az Asus Transformer Pad, hogy egyenlőre nem tervezem eladni (talán majd félév múlva).
Egyébként iPad-es DT2es vonatkozású kérdésekkel Slier fórumtársunkhoz fordulhatsz, ő az aki iPaden nyomja és ha a fórumban visszaolvasod látod, hogy hasonló minőségű screenshotokat posztolt, mint amit az ultrahigh tud (legalábbis én nem vettem észre nagyon különbséget).golyós (#1006):
Eléggé nehezen megválaszolható kérdéseket írsz.
"Nem tudom, hogy melyikkel kezdjem a fejlesztést, butterfly vagy uzi?"
Ez kb. a "mit egyek, habostortát, vagy húslevest?" kategória
"Levest-levessel", "tortát-tortával" össze tudok neked hasonlítani, mivel az összes fegyverem megvan, ráadásul kettő kivételével mind azonos szinten - mk8on.
De ütőfegyvert lőfegyverrel nem hasonlítok össze.
A type-92 M4 is eléggé más világ, de mind2 jó a maga módján.
Az M4 inkább a joker típus ami minden helyzetben jó, de a type-92 óriási tárja, sokkal messzibb lövése is nagyon jó tud lenni, csak persze ha elnézed a lassú mozgást, szemben az M4 fürgeségével. -
gergom91
tag
Én is nagyon unom a kínai mapokat, a 40k killemből közel 30at a kínai pályákon öltem, viszont nekem valahogyan az afrikai pályák sokkal nehezebbnek tűnnek, főleg az új, kisiklott vonatos, ott 1000 különböző helyről másznak elő a zombik, néztem már be ott elég rendesen. A másik ami megviccel néha a bányás, ahol figyelni kell nehogy a radioaktív savba lépjek, és kicsi a hely és sok a zsákutca ahol a specek nagyon könnyen megszivathatnak.
Az amerikaiak pedig sokkal könnyebbek, egyszerű felépítésű pályák, a malacot is könnyű megtalálni, és mintha kevésbé agresszívak lennének ott a zombik.
A kínai mapok közül a kedvencem az, amelyiken a rózsaszín ragert kellett megölni, nagy mozgástér, nincs zsákutca (ez attól függ milyen küldetést csinálunk). Érdekes, hogy az oldalról nyitott faházon több légkondi is van, van pénz áramra -
golyós
addikt
válasz
gergom91 #1015 üzenetére
kezdem unni a sok várakozást, de muszáj a pénzt hajtani
17 óra még a fegyverkovács lvl7, elkezdtem a tech lvl 8-at (5 nap)maradt még 540ezrem
,
holnap már kezdhetem valamelyik fegyvert is upgradelni, így a hétvége boosterrel fog telni már látom.
Személy szerint már nagyon unom a kinai pályákat, úgyhogy átruccantam Afrikába egy másfél órás zúzásra. -
gergom91
tag
Vizsgaidőszak van, szóval éppen hogy érek rá
Ma kb 2-3 óra között van a játékidő, tegnap is kb ennyi, előtte egy héten keresztül napi 2 kör is éppen hogy megvolt, minden fejlesztés alatt volt, meg akartam várni az mk8as fegyvereket, mert így 40es szint elejére már kezd gyenge lenni az mk7. -
Zozzy94
tag
válasz
Dr.Anonymus #1011 üzenetére
Remélem így van
Amúgy még tervezed,hogy leváltod a tableted?
Asszem te is Ipad-en gondolkoztál
-
Zozzy94
tag
Srácok ez lehet hülye kérdés lesz,de az Ipad-ek,pl. az Air viszi ultrán a DT2-t?
Videót nem nagyon találtam róla.Nem ismerem - még - az Apple cuccokat nem volt még ilyenem,de ez az új Air tetszik
-
gergom91
tag
A téli szünetben még csak MK4-nél tartottam, azóta folyamatosan fejlődik szinte megállás nélkül minden, végre idáig is eljutottam arany vásárlásnélkül is. Gondolom nem lesz olcsó az MK9, szóval gyűjtöm a pénzt isAmúgy nekem akkor szokott szórakozni a játék a lefagyással, amikor éppen aktiváltam a money boostert
De most nincs vele semmi gond.
-
golyós
addikt
Titeket nem szívat a játék ma?6-8szor eljátsza, hogy a küldetés végén összegzés után continue és bejön a szokásos kép majd csak tölt és lefagy.Újraindítás segít csak.Az benne a szívás, hogy a megszerzet pénzt nem számolja fel viszont a gránátot, csirkét, életet azt vonja keményen.
-
golyós
addikt
válasz
#13110016 #1005 üzenetére
Nekem "még csak" 7-es a tech, még 26 óra a fegyverkovács.
A rocket csirke 2400 sebzése egyből lefagyassza a mosolyt még a páncélos zombiról is.Tetszik nagyon különösen azért mert a butterfly megint csak 2 csapással ől és az uzit is upgradelni kellene.
Nem tudom, hogy melyikkel kezdjem a fejlesztést, butterfly vagy uzi?
Ráadásul az ithacát már nem fejlesztem tovább viszont a type 92 és az M4 között nem tudok dönteni.
Az M4-en van távcső is ha jól emlékszem.
Most van 1,2 M pénz, de folyamatosan gyüjtök, hogy a frissítésre már a lvl 8 tech meglegyen(bár 5 nap+ a fegyverkovács + a fegyverek) de nem lesz kész valószinű. -
törölt tag
Szavaztam!
Majd az eredményt is linkeld, mert tuti elfelejtem nézniÁm várom az update-et. Már minden 8-as kivéve a fekete fiút. Painkiller is, granyót most kezdtem mk-8ra húzni, kemény 10k dodó. Fegyverekből meg butterfly meg desi már 8-as. M4 még 2 nap, és a spas is készül, ami még 3 nap
-
gergom91
tag
Így estefelé még gondoltam megnézem miújság itt fenn, meg is örültem ennek a sok új hozzászólásnak, hátha valami érdekeset is olvashatok, erre tessék
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1001 üzenetére
LOL, azért az 1001-ik is szép..
-
EczkE
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1001 üzenetére
De jó nekem.
Egyszer már nyertem így topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az updateket mindig az oldal alján olvashatjátok!Sziasztok! Ez az első blogbejegyzésem. Először úgy indult, hogy a Dead...
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztrofotózás
- Projektor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest