- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátor
csendes tag
Közbe a fegyvert is csinálja de nem adja oda ezt úgy tudod megoldani hogy amikor belépsz a játékba van 2-3 másodperc amikor felál akkor kell kihasználni az alkalmat hogy belépj gyorsnak kell lenni akkor mikor ott vagy a fegyverkovácsnál látni fogod hogy kész a fegyver de nem teszi ki az asztalra akkor kezdj ell valami olcsó fegyvert épiteni teljesen lényegtelen hogy melYiket akkor ki fogja irni a kész fegyvernél 1megoldba kerül gondolom van anyid akkor kattincs rá és akkor kiteszi. Ha nem érted akkor írj
UI:bocs a helyesirásért
-
dnelb
veterán
volt egy folyamatban lévő fegyver fejlesztésem amiből kb fél óra volt hátra, közben elkezdtem upgradelni a fegyverkovácsot is. viszont a fegyver azóta se lett kész, azt buktam akkor?
-
törölt tag
Én csak hardon nyomom, és a tech-em 8-as. Lehet azért adott ennyit. Meg persze a plusszos buff miatt.
Egy meccsen nekem is elmegy 5-6 aszpirin, de gránátból kb csak 3.
Dubla pénz boosterrel meg egy gyors meccs alatt simán jön 40k pénz, szóval szerintem hard-on játsz.
Simán visszajön az a pár gránát meg aszpirin. -
golyós
addikt
válasz
#13110016 #893 üzenetére
Tegnap lettem lvl 33 és a szokásos 35000-t kaptam pedig mindig a szintugrás elé időzítem a boostert.
Nem tudom mitől függ, hogy másként számol mindenkinek.
Ma kb 45 percet játszottam és egy blueprintet kaptam.
Valószínűleg a hard és a normal különbséget ellensúlyozza így.
Én szinte sosem játszom hardon mert nem éri meg,nem ad annyival többet mint amennyi gránát és "életital" többlethasználatával ellensúlyozna.
Mk 8-on ha megvannak a használható fegyverek akkor lehet változik az álláspontom de jelenleg nem látom értelmét mikor 6-8 életital és 4-6 gránát egy hard küldetés. -
törölt tag
Ha van dupla pénzes plusszotok, akkor szintlépésnél is dupla pénzt ad. Most lettem 32-es, és kaptam 115k pénzt. Amikor 31-re léptem valami 51k-t kaptam, szóval így lehet.
-
fdisk
őstag
válasz
Physicist03 #889 üzenetére
Köszi.
Akkor tolomneki az upgradet.motoflug: Elég sokat.
A technikust Mk8-ra 5 nap.
Fegyverkovács 4 nap.
Fegyverek 3-5 nap -
fdisk
őstag
Egy kérdés lemaradt .
A mérnököm most mk6.A granyó még mk5.
Mk5-ről Mk6-ra 50000 pénz az upgrade.
Ha mk7-re, majd Mk8-ra upgradelem a mérnököt és a granyót csak ezután fejlesztem, immár mk7-re( vagy Mk8-ra) , akkor is 50000 lesz az upgrade?
Vagy szint kihagyás esetén az upgrade összege is nő? -
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #884 üzenetére
Igazán nincsmit
Pont itt tartok, miért ne segítenék? -
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #882 üzenetére
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #880 üzenetére
bocs, nem tudod mennyi a dual uzi költsége pénzben és időben mk7-ről mk8ra?
kellene a cikkhez
(akárki válaszolhat aki épp tudja)
Köszi! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #880 üzenetére
1536, de a kis pontosság miatt nem jobb mint a scorpion 1382-vel
-
Ferenczi Áko
addikt
Dr.Anonymus, a Dual Uzinak mennyi a damage-e level 8-on?
-
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #875 üzenetére
Amikor megjelent akkor elkezdtem, lvl 12-ig jutottam.Aztán valamiért nem tudtam újra belépni és jó 1 hónapig hanyagoltam a játékot.Aztán nekikezdtem újra nulláról valamikor decemberben talán.
A lányom karácsonyra kapott tabletján is nyomom most már esténként.
Dec 20-óta rendszeresen napi szinten(1-max 2 nap kiszokott maradni egy héten)
Napközben ha jut idő akkor telefonon, esténként ahogy a gyerek lerakja a tabletet már repülök is rá, hogy zúzzak.
Átlag másfél óra naponta.(#876) locaLpatrioT: 12xx ft az adóval nem? Nekem annyit írt ki.
-
törölt tag
Megint vettem goldot 1k HUF-ért... eddig 8k HUF.
-
golyós
addikt
válasz
Dr.Anonymus #870 üzenetére
Sok?
Még mindig nem értem el a 24óra játékidőt amit ti már több mint 2 hete elhagytatok.
Ha jól emlékszem akkor 107km- nél jártatok és 1 nap + x óra volt nektek.Nekem akkor volt 47km.
Most tartok: lvl 32
345wins
16307 kills
2827696 total money
21330 xp
20 h 55 min játékidő
72.9 km
110 blueprint
17 halál
34 fails
13 campaigns
15 citi saved(#868) fdisk: goldot én is csak boosterre költök, ezért kéne most vennem.
-
fdisk
őstag
-
gergom91
tag
Én 38-as szinten mk7-es fegyverekkel bőven bírom a hardot, a következő tech lvl fejlesztése pedig folyamatban van. A kínai kampányban eddig összesen kerekítve 18000zombit kaszaboltam le
-
törölt tag
-
fdisk
őstag
Én most már goldot csak money boosterre költök.
Miért,Ti mire? -
-
golyós
addikt
válasz
#13110016 #850 üzenetére
Lvl 30 és már megvan a 8-as szint? Szépen haladsz.Én lvl 32-n vagyok és 6-os mindenki kivéve az uzsorás
,
várom, hogy kész legyen a butterflyom, hogy fejleszthessem a többit is.Mondjuk én csak napi másfél órát játszom.
Nekem is zsebbe kell nyúlnom mert csak 30 aranyam van. -
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #861 üzenetére
Hát az most nem érint. 4 db gold-om van. megint hajlok a vételre...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #860 üzenetére
érthető, első egy-két alkalommal én is kiléptem, aztán egyszer úgy voltam, hogy na jó nézzük meg mi lesz és kiugrottam inni egy teát a köztes időben
mire visszajöttem már betöltötte, ...onnantól mindig ezt csinálom, és működikde mondjuk money booster közben elég irritáló egy ilyen
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #859 üzenetére
Köszi a tippet, lehet akkor csak türelmetlen voltam... hát buktam valamennyit.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
#13110016 #858 üzenetére
még nem játszottam ma
de ilyen esetekben érdemes ott hagyni egy 5 percre a telót / tabletet
mert általában nem fagy le a progi, csak lassan tölt be valami miatt
nekem ez az 5 percre ott hagyás mindig bejött még ilyen esetben, és akkor nem veszíted el a pénzt amit kerestél -
törölt tag
Nem tudom mitől, de ma már negyedszer fagyott le a játék, a töltőképernyőnél...
Nektek is volt ma fagyás? -
fdisk
őstag
Elkezdtem az M4-et 8-ra fejleszteni.3 és fél nap!
Utána indul a type98,az meg 4 és fél nap!Én nem keresgetem a malacokat.Ha meglátom,szétlövöm,de ennyi.
-
Ferenczi Áko
addikt
Lehet, hogy egy bug, ami levesz egy 0-t a végéből..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #853 üzenetére
nekem is volt egy hasonló esetem:
egyedül a gránátot küldtem fel mk8ra és az szignifikánsan olcsóbbnak tűnt mint a többi cucc mk8as értéke
de örültem neki -
törölt tag
válasz
Ferenczi Áko #851 üzenetére
utolsó 10k pénz a gránátnak? Én most csinálom mk7-re, és 50k volt.
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem ma lett meg a fegyverkovács 8-as szint. A kedvencem, a sentry chicken utolsó upgrade-je elég baráti: 30ezer dolcsi, és 2304-es lesz a sebzési értéke! A gránátról csak hasonló jókat mondhatok: az utolsó upgrade-je 10ezer dolcsi, sebzési értéke 5760 lesz!
-
törölt tag
Na, lassan kész a tech 8, most indítottam el a fegyverest 8-as szintre. M4, desert, butterfly-al nyomom.
Baromi gyorsan jön a pénz. Ja, és lvl 30 lettemDr.Anonymus - egyébként igazad volt. Magasabb szinten nem éri meg operations küldin szaladgálni. Jobb, ha minden küldit gyorsba csinálunk.
-
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #840 üzenetére
No problem
Amúgy jó nap volt a mai, meglett az utolsó blueprint darab is, és elindítottam a tech lvl-t mk8ra, ha azonnal be szeretném fejezni 750 gold kéne
gondolkodtam rajta, de nem lenne pénzem a fegyverest fejleszteni nemhogy még a fegyvert is. 5nap alatt lesz időm farmolni.
Tehetnének a játékba zombi állatokat, kutyát pl
A küldetés összefoglalóban kiírhatná a játék hogy hány malac volt a pályán, kíváncsi lennék, hogy megtalálom-e mindet. -
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #840 üzenetére
Na igen
Csak már ott vagyok, hogy nem vehetem le a töltőről a telefont..fdisk - szép, milyen fegyó?
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #837 üzenetére
Én is mindig felváltva játszok, általában keresem az operations küldiket.
Ám ma voltam két olyan helyen, ahol előtte nem jártam még.Akkor függő lettem amúgy...
-
gergom91
tag
válasz
Dr.Anonymus #837 üzenetére
Úgy értettem,hogy amikor megölöd
ahogyan a blueprintet is vagy az életet adja
-
gergom91
tag
Régen voltam amerikai mapon, de erre a pályarészre nem emlékszemAmúgy az ammo chicken szerintem teljesen felesleges, a zombik bőven adnak annyi lőszert, hogy folyamatosan tele legyek, emellett nagyon drága fejleszteni is.
Kisebb újításnak bevezethetnék mondjuk hogy a specek dobhatnak gránátot, csirkét, aknát, stb.
-
Zozzy94
tag
Ez a Butterfly elsőre nagyon vagánynak tűnik pláne amikor előveszi,alig várom,hogy 8-as legyen
Meglett a Spas is,egész jó,bár örülnék ha megoldaná az MF,hogy ne kelljen megvárni amíg telitöltődik a shoti,akár reális,akár nem...
Más: Engem kicsit felb*sz,hogy alig kezdődött el az új város írtása,de a topon lévők már 1000 fölött vannak....én alig tudom elérni a középső reward-ot ezek meg 20-22000 körül ölnek.....
ennyire gamerek lennének?Ti hogy vagytok ezzel és meddig szoktatok eljutni?
-
gergom91
tag
A csirkék nagyon hasznosak, a rocket chicken pl tökéletesen helyettesíti a gránátot, darabja csak egy kicsivel kerül többe, de kétszer olyan erős
A sentry chicken is jó, mindenhová követ, és elég sokáig bírja. Érdekes hogy nagyot kéne sebeznie, vagyis papíron nagy sebzése van, de egy kicsit gyengének tartom.
A boom chicken akkor jó, ha sok zombi támad egyszerre, viszont nem nagyon arra való, hogy megöld vele őket, mert a csirke folyamatosan menekül majd egyszercsak robban, a legtöbb zombi nem éri utól maximum csak sebződnek. Szóval inkább csak elterelésre jó, ha jön a spec, mert arra nem hat a vonzerő
Az ammo chickent még egyszer sem használtam, azt sem tudom hogy mit ad ha upgradeolom, mindjárt meg is lesem. -
Dr.Anonymus
addikt
Szerintem fognak, mivel ugye ez még csak 0.3as verzió, és már így is nagyon jól hoz anyagilag a játék:
androidon pl. a top bevétel kategóriában rendszeresen az első 20on belül végez a játék (most pont 17ik), de egy-egy update után sokkal jobban feljön a sorrendben.Egy autós géppuskás küldetés már volt Kínában, de borzasztó lassan ment a járgány, szóval nem nagyon volt meg igazán a feeling.
-
fdisk
őstag
válasz
Dr.Anonymus #827 üzenetére
Ha a készítők sokáig éreznek késztetést a fejlesztésre,akkor egy elég jó gém válhat belőle.(újabb single player missziók,új fegyverek stb.)
Jó volna autós géppuskás küldi is,nem csak helikopteres pl.
Nekem már most is tetszik -
motoflug
őstag
válasz
Dr.Anonymus #827 üzenetére
Ennyire nem vagyok képben, jelenleg lvl. 23 vagyok, shotgunnal,meg sok csirkével. Minden cuccom lvl. 5.
-
motoflug
őstag
válasz
Dr.Anonymus #825 üzenetére
Ezzel együtt megnyílik majd a story mód következő szintje is?
-
motoflug
őstag
válasz
Dr.Anonymus #823 üzenetére
Igen, kissé kaotikusan fogalmaztam meg,mert én sem értettem, de így már világos. Ha lemegy a China tisztogatás,akkor mi következik?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
motoflug #822 üzenetére
a játék két vonalon halad:
1. az egy játékos story mód:
ez az amikor egy konkrét missziód van, aminek folytatása is van,
amerikából indultunk, majd afrika, végül kína (szokás szerint a tech szövegel is hozzá valamit)
jelenleg nincs story misszió, mert kivégeztük az összeset, de ha valaki most kezdi a játékot annak végig kell játszania az összeset amerikától kínáig.2. a közös város tisztogatás:
ez real time megy, vagyis ott tudsz ebbe belekapcsolódni amikor elkezdted a játékot.
lényege: minden városban van egy adott számú zombi, azt kell kiiktatni közösen, ha végeztünk jöhet a következő (vagyis minden egyéni játékos teljesítménye összeadódik - ezért pörög/csökken a számláló a város mellett)
így ha most kezdted el az egész játékot, akkor az afrikai város tisztogatásokról biztos lemaradtál!remélem válaszoltam, bár nem értettem a kérdést pontosan.
-
motoflug
őstag
válasz
Dr.Anonymus #820 üzenetére
Uhh, ez komoly, köszi. Egyébként mit kell tenni ahhoz,hogy a kontinenseken megnyíljon a "második" küldetés sor? (Lakat alatt vannak)
Már tök régóta csak egy ilyen piros invázió érhető el,meg a külön küldetések. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Kaminski #818 üzenetére
"Én egyébként a dual uzi -m4/scar párosra esküszöm!"
- próbálj bedobni egy mk8 flasht, nem fox szenvedni többet
Scorpion Evo se ártana, dual uzi pontatlan, meg túl közelharci cucc, m4 meg túl lassú attack ratel bír (bár mostanában ez elégnek tűnik, régebben még több fürge zombi volt)(én se használok csirkéket, és 44es szint végén nyomom)
-
Kaminski
tag
Igazán jöhetne az a 9-es tech. stb. frissítés! Én már 43-as szinten nagyon szenvedek! Egyre többen jönnek minden irányból! Gyakran körbefognak a zombik, főleg ha egy spéci zumóval kell foglalatoskodnom. Az egyik pillanatban még senki nincs mögöttem, a másikban meg már üt is vascsővel! Így már egyre több a vesztés meccsem! Lehet, hogy hasznosak volnának ezek a csirke izék? Sajnos nem fejlesztettem őket, így nem használom!
Én egyébként a dual uzi -m4/scar párosra esküszöm! -
motoflug
őstag
Üdv mindenkinek!
bocsi, ha volt már, de sos kellene információ. Ha van egy készülékem,amin játszom ezzel a játékkal (sd-n van),akkor ha belerakom egy másikba amire letöltöm ezt a játékot,akkor megmarad a mentésem? Vagy elég a profilommal belépni ott? Még soha nem csináltam mentést egy játékról sem,nem tudom mi a menete.
Hálás köszönet! -
golyós
addikt
Én még csak egyszer költöttem 1200ft-ot goldra.
Most valószinűleg fogok venni 250 goldot mert várakozó helyzetben vagyok és addig visszatermelném az árát a fejlesztéseknek.
Mondjuk egy kicsit unom, hogy fejlesszek mert gyenge mindenem.Oké.
3 nap a tech, 2 nap a fegyverkovács,1,5 a butterfly, 1,5 nap a dual uzzi, eltelik 1 hét mire megint zuzhatnék nyugodtan.
De addigra kb 6szor erősödnek a zombik is tehát megint kezdhetem elölről.
Addig betárazok gránátból meg gyógyitalból. -
-
törölt tag
válasz
Dr.Anonymus #811 üzenetére
Hálás köszönet!
Az összefoglalót meg várjuk!
-
gergom91
tag
Az egyik fegyverem szinte biztos, hogy a dual uzi marad, a hatalmas rof miatt, és hogy szinte sosem fogy ki. A másik jelenleg az M4 lesz mk7re, mostantól még kb 2 óra míg kész van. Mk8-ra a scorpion evo amit nagyon dicsérnek. A lassú mozgást nem nagyon csípem, szeretek össze-vissza rohangálni a zombik között.
-
Dr.Anonymus
addikt
ideje lenne már posztolni a fegyver összefoglalómat, de megint túlóráztam tegnap így megint nem volt időm befejezni
de addig is gyors válaszok:
locaLpatrioT:
nekem az összes melee közül a machette a kedvencem, a hosszabb range miatt egy fokkal jobbnak tartom mint a butterflyt, de sok jó cucc van machettén kívül is
de ha a butterflyt fejleszted azzal is jól járszgergom91:
ha nem zavar a lassúság, vagy van egy gyors másodlagos fegyvered, amire tudsz váltani ha szorulna a hurok, akkor nagyon jó fegyver a Type-92
főleg a kifogyhatatlan tárat szeretem benne -
fdisk
őstag
válasz
gergom91 #805 üzenetére
Az m4 mellett azt a fegyót használom.Most mk7-n van,ha kész a fegyverkovács 8-as,megy az is 8-ra.
És lesz a sebzése 17xx.
Nem olyan pontos mint az m4-es,cserébe brutális tűzereje van,és lassabb a tárazás is vele.
Ha közel engeded magadhoz a zozókat és megsorozod vele,szétszaggatja őket.
1 tárral(60 skuló) ki lehet nyírni bármelyik bosst.
Elég nehéz,ezért lassabban tudsz mozogni vele.
Ja és 240 lőszer van vele..(60+180) -
gergom91
tag
A type92-ről valami vélemény? Most lett meg az utolsó darabja is, de nem nagyon említette eddig senki hogy milyen.
-
gergom91
tag
válasz
#13110016 #796 üzenetére
Erre a játékra még egy forintot sem költöttem, mert szerintem sokba kerül, még mindig várok valami nagy akciót hátha
A játék elején érné meg esetleg, olyankor 1000 goldból sok mindent hamar meg lehet csinálni, de amikor egy fejlesztés 2+ nap, akkor az 1000 gold kb semmire nem elég, inkább kivárom.
A Hay Day játékban van olyan, hogy egy bizonyos órán keresztül az 1000forintos pakk csak 200ft, ezt szoktam kihasználni. -
fdisk
őstag
válasz
#13110016 #800 üzenetére
Én ugyanezt hittem magamról.
Én is a türelmetlenség áldozata lettem.
Lusta vtam kivárni, hogy elkészuljön, a fejlesztés, és hogy összegyüljön a fejlesztésre a pénz.
De mivel már a 8-as szinten, hardon az alap lóvé 12000, sokkal könnyebb összeszedni a pénzt.
Ezért (is) már nem vásárolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az updateket mindig az oldal alján olvashatjátok!Sziasztok! Ez az első blogbejegyzésem. Először úgy indult, hogy a Dead...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest