Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
-
sbazsi
veterán
Szerintem meg az, akit kiadja a main kártyája adatait, de azért mindent kézben tartva érez, mert ő biz minden tranzakciót fejből vág. Hipphopp lehúzza egy cég, de ő nem tudja visszasírni a pénzét. No ki nyert?
Egy normális országban, egy normális bank egy ilyen, vagy ehhez hasonló tranzakció esetében visszaadja a pénzt az ügyfélhez, és nem asszisztál a lopáshoz.
Itthon is volt pár bank, amelyik így tett.
Az, hogy a többség nem, az csak egy szegénységi bizonyítvány a bankokról. Váltottam is. Biztos megérte nekik.Ki nyert?
Nem tudtam, hogy nyerésre megy a dolog.
-
sbazsi
veterán
Vásárláskor is jön sms (zárolás), és a terheléskor is (tényleges levonás).
Úgy érted amikor a boltban bevásárolsz, két sms jön?!
Cégnél elfogadunk bankkártyát. Behúzzuk, és az összeg másnap a számlánkon van. Nem x nappal később. Másnap.Amiről Te beszélsz, az az előengedélyezés/zárolás pl szállodákban. Olyankor tényleg zárolják az összeget, mert nem tudják mennyi lesz a vége - monjduk szobaszervizzel, minibarral, vagy egyéb extrákkal, és a végén a pontos összeget húzzák le.
De ehhez a végén kell a kártya, vagy a kártyaadat."Így még van lehetőség reklamálni a banknál."
Ja, az erste bank is adott lehetőséget reklamálni a ppo ügyben. elhajtottak kétszer is. telefonon, és személyesen.De továbbra is tök jó, hogy te tudod az összes tranzakciódat fejből, aki meg nem, nos az sügér.
Aki nem tudja, hogy mire, és miért vonnak le hát azt tényleg csak sajnálni tudom.Azt nem tudom, hogy te milyen bank milyen szolgáltatásáról beszélsz, de ilyen dolgokról még nem hallottam. Én ha fizetek valahol, max pár percen belül kapok egy sms-t. Így ha olyankor jön egy sms, amikor nem fizetek, akkor az gyanús. És nem kell semmilyen tranzakciót fejben tartani.
Lehet elbeszélünk egymás mellett...
-
sbazsi
veterán
nekem minden terhelesrol par percen belül jon az sms.
pont az a lényege az smsnek, hogy azonnal látod a terhelést. ha te csak par napra ra kapod az smst, akkor az loft@szt sem ér.
ez esetben javaslom válts bankot/szolgáltatót.egyébként azt hogy érted, hogy a terhelés nem azonnal kerül levonasra? megveszed a notebookot, kifizeted kártyával, de nem vonják le a szamladrol??? Csak X nappal később?
ha ez így működne, komoly gondok lennének.
-
sbazsi
veterán
Hát nem tudom. Én csak az SMS-ből értesültem a dologról.
Mivel gyanús volt, azért rögtön utánaérdeklődtem.
De ha valaki olyan sügér, hogy egy gyanús terhelést nem vesz észre, és nem megy utána, az nem hiszem, hogy másfél év után fogja észrevenniA legundorítóbb a bank hozzáállása volt.
Egyszerűen nem vették fel a panaszomat. Elhajtottak, hogy nekik ehhez semmi közük, beszéljek azzal, aki terhelt.
Ez milyen már?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest